Vlajčić: Mediji u Srbiji su poraženi

Ostavite komentar


  1. Slažem se, mada sam uveren da je kao društvo, Srbija poražena više no ikad. U jurnjavi za opstankom, na šta god se ova odnosila, trka gubi smisao, ali uporište koje pojedinac mora da čuva je dostojanstvo. Kada se ono izgubi, gubi se sve. Plašim se da društvo u Srbiji razbijeno još devedesetih, a dotučeno tranzicijom, te nakon svega ovaj radikal ne mora ni da plaća..

  2. VULIN PLJAČKA I VOJNE INVALIDE

    Kao vojni invalid sa 70% invaliditeta i ne primam opštinski invalidski dodatak već peti mesec, tj. od takozvane Vulinove revizije. Niko ništa o tome ne govori a očito je da se radi o velikoj pljačci vojnih invalida. U mom slučaju opština koja mi neisplaćuje moje zakonske prinadležnosti, krije i dezavuiše me o ovoj pljačci.
    Ja sam preziveo i penicilinski šok i moždani udar i čekam operaciju srca odnosno zamenu i mitralnog i aortnog zaliska. I Vulin se našao (taj jadnik) da i mene pokrade. Nemam više para da živim, pored toga sada se vrlo teško i krećem i nemogu da spavam. Bolestan sam. Vojni invalid sam od 1970.

    Vojni invalid 70%.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.