Vlasnik novosadskog lokala Crni ovan: Ne osećamo se sigurno, nacrtana nam je meta

Ostavite komentar


  1. Gde su državni organi da reaguju i istoga nasilnika javno uhapse , a tatu pitaju ko je on da takvoga bolesnika štiti.

  2. Sačuvaj me Bože šta je Srbija dočekal, da joj fašisti i nacisti slobodno šetaju ulicom!

  3. Da policija ko ranije sme da bije, pa da mu prebije bubrege samo jednom ne bi mu više bilo bitno dal je tata bogat ili nije…a verujte ni tati ne bi bilo svejedno.

  4. Dobro, kada će više opoziciji postati jasno da se pacifizmom ne može pobediti primitivizam? Lepo se organizuje fizičko obezbeđenje, pa kad ovakve „patriote“ počnu da divljaju, primeni se jedini metod koji oni razumeju i to na način da malo duže zapamte.

  5. Svi fašisti, osim malo znanja imaju i nisku inteligenciju. Njima je sve igra i ozbiljne stvari.

  6. Napravite veliki pano ili transparent sa likovima Draze Mihajlovica, Seselja i Vucica i okacite na fasadu, pa da vidimo da li ce fasisti udariti na svoje?!?

  7. Pustite bre coveka na miru. Je li ostrasceni jugosloven i komunista? Sta ti smeta? Nije na vlasti, ne hapsi ye, prisluskuje te, golog otoka nema vise, nema ni Hrvata da moramo da se lizemo. Jes da su sve deca komune na vlasti vec 30 godina, ali ovan vam nije kriv za to.

  8. Dirljivo.. Dok sve novine i portalii prenose informacije o masakru u bolnici u Gazi, i situacijom na Bliskom Istoku, Danas raskrinkava ko je kome i zašto razbio izlog. Sad bombardovanje bolnica je potpis Kolektivnog Zapada, gde spada i Izrael, vidi pod bombardovanje Srbije i Dragiša Misovic. Uvek se počinje manjim zlom
    Zašto ne smete da izveštava te o užasnom zločinu, koji po svim izveštajima j NATO i Eu ne osuđuju, već opravdavaju. E da, očekujemo Crnog ovna u nastavcima….

  9. Znaci oni koji nece da trpe izdajnike, sluge okupatora i sodomiste su fasisti? Narod je dosta cutao i trpeo, dolaze neke nove ml.ade generacije cistog srca koje nece da trpe nasilje koje nad njima vrse razne NVO, strane agenture i drugi

  10. Nazovimo to pravim imenom. Šta je zajedničko rusofilima, neonacistima, klerofašistima, ultradesničarima, navijačkim grupama? Nasilje. Želja da silom svima nametnu svoje mišljenje i stav, bez kompromisa. Tu je vrlo opasno psihičko stanje koje mora da se leči iz korena, a vlast nema namere da se to i učini. Zato i postoje protesti. Psihički zdrava Srbija protiv ludaka.

  11. @jelena
    Mnogo gledate Pink i Hapy, konzumirate parizer, sram vas bilo na komentaru.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.