“Voda nosi stabla, nosi sve”: Posle jake kiše, sesalačka reka poplavila domaćinstva kod Sokobanje (VIDEO) 1Foto: Screenshot FB Zvezdan Ninić

Kako meštanin sela Sesalac, koje se nalazi nedaleko od Sokobanje, kaže za Danas, “oko 14 sati, nakon što je prestala jaka kiša, nabujala je sesalačka reka, i poplavila više domaćinstva”.

Prema rečima Zvezdana Ninića, njegova kuća se nalazi na najnižoj koti, tako da je njegovo domaćinstvo najugroženije u selu Sesalac, koje se nalazi na 15 kilometara od Sokobanje.

“Negde oko 14 sati, nakon što je stala jaka kiša, kakvu ja ne pamtim nabujala je reka. Pored moje kuće prolazi bujična sesalačka reka, i za 10 minuta kroz korito je počela da ide velika količina vode”, objašnjava Zvezdan.

Kako on ističe za Danas, pored njegovog domaćinstva, poplavljene su još neke komšije.

“Meni su delovi imanja totalno poplavljeni. Voda nosi stabla, nosi sve. Hvala Bogu pa se sada voda malo povlači, ali se bojim šta će opet biti”, govori Zvezdan.

On kaže da su domaćinstva pored reke ugrožena, ali nije mogao da ode dalje. Do sada nikome nije javio šta se dešava, ali i niko nije reagovao, i pored toga što je video postavio na društvenim mrežama.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari