Vodeći svetski naučni portal rangirao Miodraga Stojkovića kao najeminentnijeg naučnika iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Research.com nije vodeći svetski naučni portal, nije ni blizu toga. Gotovo je nemoguće odrediti ko je najbolji naučnik, Stojković je svakako u vrhu, ali praviti rang liste te vrste je besmisleno. Uostalom, na takvim listama, ne bi bilo Nikole Tesle, za njega je pisanje radova bila trivijalno na koju ne treba trošiti vreme. Ipak, u svakom slučaju, Stojković zaslužuje priznanja i čestitke kao jedan od naših najboljih naučnika.

  2. @Aleks: Tako je, ali na google scholar-u se mogu proveriti podaci o njemu, citiranost, h-indeks…

  3. Najeminentniji ne znaci najbolji nego najpoznatiji. Prof dr Ivan Gutman je po svim parametrima nas najuticajniji naucnik u svetu

  4. prethodno je objavljeno da je Stojkovicev indeks citiranosti – H indeks 71. Ima preko 50 ljudi u Srbiji ciji je H indeks preko 1000 ???

  5. Zabrinjavaju ..neodmereni .komentari ..čitalaca Danas..povodom našeg genetičara dr . prof . Stojkovića .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.