„Vodi računa šta radiš“

Pretnje dopisniku Danasa u Kragujevcu zbog tekstova o dešavanjima na Univerzitetu u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Nista se nije promenilo. Ponasaju se kao banda na fakultetu. Povezani studentski „lideri“ (uglavnom najvece jajare) sa profesorima. „Lideri“ knjigu ni ne vide, ocene od 8-10, a tu su sa ulogom da budu bufer izmedju nezadovoljnih i obespravljenih studenata i profesora. Ekonomski, Pravni i Medicinski fakultet, ne zna se koji je gori.

  2. Doticni Mica Stojanovic je nagradjen mestom u Savetu univerziteta u Kragujevcu posto je bio jedan od finansijera kampanje protiv rektora Nebojse Arsenijevica. Rektor je smenio Stojanovicevu zenu sa mesta sefa finansijske sluzbe u rektoratu zbog nesposobnosti. To je bio jedan od cinilaca zasto je zapoceta hajka na rektora u „Blicu“. U gradu je javna tajna da je ta kampanja placena 200 hiljada evra,a sufinansijeri su bili potpredsednik Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje i njegova svalerka (izgubila izbor za rektora od Arsenijevica), inace oboje penzionisani profesori Masinskog fakulteta. Rektor je otpustio cerku doticne profesorke, pa je i to doprinelo hajci protiv njega. Cisto da se zna da nisu bas svi neobavesteni i nepismeni i da veruju prljavstinama Bljuca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.