Vođa ronilačkog tima Žandarmerije: Na delu Savskog jezera gde se utopio mladić pet metara trave

Ostavite komentar


  1. Jel se kosi trava onom masinom kao nekada, ili rasulo JKP Ada pa nema ko to da radi , ako je trava u vodi toliko izdzigjala.

  2. Bio sam u subotu na Adi. Očišćeno je priobalje i to na početku jezera. Na sredini jezera nisam izviđao, nikada ne idem toliko daleko. Međutim dalje je jezero zapušteno. Na kraju Ade stanje je toliko loše, da je ulazak u vodu dalje od nivoa vrata opasan rizik. Osetio sam već samo malo dublje dosta travuljine, kako je na sredini ne želim da razmišljam. Cela Ada je generalno stravično prljava. Više liči na reku Gang kod Benaresa gde se milion Hindusa kupa, nego na gradsko kupalište.

  3. „Preporuka je da se koriste isključivo uređena kupališta“. Ада Циганлија је некада била уређено купалиште. Имају две паркиране косилице, свлачионице служе као тоалети, кућни љубимци се купају у води иако је то подручје водозаштите, по први пут није подигнута Плава застава, смањен број спасилаца као и зона за купање, у граду који има скоро два милиона становника и буџет од скоро две милијарде, срамота.

  4. Već nekoliko godina se ta vodena trava ne kosi, nije nikakvo iznenađenje s obzirom ko vodi opštinu i grad.

  5. Sramota za tako neodgovorni odnos Prema kupalistu gde dnevno moze biti I 500000 kupaca. Zar ne moze da se trava pocne da sisa pre kupalisne sezone. Poznajem slucajeve da su se I professionani ronioci jedva izvukli kada se trava okomota oko nogu. Sramota za odrzavanje kupalista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.