Vojna ustanova „Dedinje“: Ketering za Pokret socijalista pod komercijalnim uslovima

Ostavite komentar


  1. Što ne objave javno cenovnik usluga za nas eventualne korisnike i cenovnik po kome su pružili usluge partiji svog ministra.

  2. Па кад је све било по закону где су профакура и рачун који сте им на крају испоставили? И једни и други сте јавни субјекти, нема шта да се крије. Уместо демагошког саопштења на три стане то би било сасвим довољан одговор. Али, кад нема доказа вама је добра и демагогија, тако су вас учили.

  3. Bez obzira da li je plaćeno ili ne, i po kojim cenama, ovo je klasična politička zloupotreba i svojevrsna bahatost za koje bi u normalnoj državi ministar snosio konsekvence. Pošto smo mi banana država, onda su ovo samo majmunska posla.

  4. Da li je ovo važno za Srbiju? Imamo li mi važnijeg posla od ovakvih stvari? Zašto se sve gleda kroz neku prizmu korupcije, laži obmana, krađa. Da li išta u ovoj zemlji može proći i biti obeleženo kako dolikuje

  5. Klasična zloupotreba položaja, ali to je u Srbiji bilo i biće normalno jer smo mi privatna država….. Ko

  6. Za Vojni sindikat bi bilo interesantnije da postavi pitanje decenijske neusaglašenosti oblika organizovanosti VU Dedinje (ugostiteljstvo) i VU Beograd 2 (održavanje zgrada i stanova) sa Zakonom o javnim službama RS jer se te delatnosti mogu obavljati isključivo u obliku preduzeća (čl. 3 Zakona).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.