Vojni sindikat diskriminisan a pozvani „uljezi“: Zašto je sastanak državnog i vojnog vrha održan bez predstavnika vojnika?

Ostavite komentar


  1. Predstavnici vojnika su trebali da budu prsutni jer su najbitniji mada ne iznenadjuje da su bitniji laici .Da je sve kako bi trebalo da bude na celu ministarstva bi bio profesionalac a nikako laici ,partijski kadrovi Vulin i sada Vucevic.

  2. Ne samo da je diktator napravio privatnu
    državu nego oteo i armiju pa ima i privat
    nu vojsku.Sram nas bilo što ovo dozvolj
    avamo.Srbi narod bez ponosa.

  3. Kakav vojni sindikat ?
    To leglo treba pod hitno ukinuti !
    Koja vojska tzv. demokratskih zapadnih drzava ima vojni sindikat ?

  4. Stupar je lik prošlosti, navodni vojni ekspert na Pinku i Hepyu i zahvalni podržavalac SNSa. To ga kod Obloglavog kategoriše bezmalo kao savetnika!

  5. E pa vi da imate ono što bi ste trebali da imate a nemate vi bi ste upotrebili vojna sredstva i eliminisali uljeze i korumpirane generale pa na dalje kao u Rumuniji 89 i sve bi bilo kako treba biti.

  6. Vojni sindikalac zna se u koji rog duva, to ne bi tolerisali ni u jednoj normalnoj zemlji

  7. Vucic nastavlja sa svadjom dva oka u glavi, ali sta se desava sa Mojsilovicem, pitam sve generale koji su dali svecanu obavezu svome Narodu i Drzavi jer neverujem da su vecina od njih se pokorila Politici koja neide uz Narod. Mojsilovicu, gde je SINDIKAT na skupu i zasto ga nema ?

  8. Tacno je da je stanje u vojsci haoticno i da ljudi napustaju jedinice ali se o tome malo prica. Nacelnici generalstaba su poltroni i tako se i biraju. A i bruka koliki je broj generala u vojsci srbije. U moje vreme bila su dva tri sada im se ne zna broj. Podrzavam sindikat sto posto

  9. Sindikat nema sta da trazi na ovakvim dogadjajima. Informisite se pre nego napisete bombastican naslov koji nema veze sa cinjenicama.

  10. Sta bi ovaj Antic sada hteo ? Da sedi u kolegijumi i odlucuje o svemu. Treba malo da se zapita.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.