Vojni sindikat Srbije podneo krivičnu prijavu protiv Vulina

Ostavite komentar


  1. Vulin „…ovo nije napad na mene,vec na naseg voljenog predsednika…“ ahahaaa…Narode trazili ste gkedajte-svi vi koji ste sami,ili vase mame,tate,babe….glasali za ovo zlocinacko udruzenje.Ova kreatura vulin ne da nije za ministra vojnog nego ni da covek sedne u kafani sa njim-to je nula u svakom pogledu, izvinjavam se NULI ako sam je uvredio.

  2. Dezerter i ratni huškać iz devedesetih godina bi nekog da ukine. Ako u ovoj zemlji nema nikog boljeg za ministra vojnog, to mesto treba momentalno ukinuti. Pa čovek skoro pedeset godina a ni predvojničku obuku od mesec i po dana nije u stanju da odsluša. Mi koji smo učili redovno školu predvojničku obuku smo imali u III i IV razredu. Mornarica se 1975 godine služila 18 meseci i to za „dž“. Nisu služili samo kilavi Radovani i oficirska deca. To im sredile tate, a njemu tetka sredila za stan i vojsku. Bruka od čoveka.

    1. Poštovani Zorane,
      Nemojte tako olako i paušalno da donosite sud o tzv „oficirskoj deci„‚
      Ja sam oficirsko dete i takođe oficir, a dobri otac je bratu „završio kombinaciju„ da služi vojni rok u Gospiću u pešadiji……generalizacija prosto nije Ok. I onako uz put….Srećan dan VS želim svim pripadnicima.

        1. ponekad se upitam kako se osecaju oficiri koji dobijaju naredbe od takvih kao sto je Vulin .. nije li ih sramota uniforme koju nose i dali su zaboravili zakletvu koju su nekada dali

  3. “Tresla se gora, rodio se miš”!
    Očigledno je da su ministri aktualne vlasti zaštićeni – kviz pitanje: šta mislite, od koga? Teško pitanje ?!

    1. Nije teško pitanje. Ali je, zato, teško svima nama. Ako je za trenutnu utehu, biće nam još teže i teže. Ali mi tako želimo, to je naš izbor.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.