Vozač gradskog autobusa u Nišu pregazio psa na ulici, humani pripadnik Vojske Srbije pomogao povređenoj životinji 1Foto: Privatna arhiva

Jedan od vozača autobusa na liniji 34 b u Nišu, udario je psa na ulici, ali umesto da mu pomogne, on je izašao iz vozila, šutnuo ga i otišao.

“Samo je ljutito pogledao povređenog psa, ušao u autobus i nastavio kao da nije udario živo biće. Na sreću, odmah je pritrčao pripadnik Vojske Srbije i pomogao psu. On je sa još dvoje prolaznika pažljivo su ga pomerili na trotoar”, navodi jedan od očevidaca na društvenim mrežama.

On dodaje da je vojnik pozvao policiju, koja je zvala veterinarsku služu. Na gradskim linijama 34 a i b, inače, Nišlije prevozi autoprevoznik „Lasta“ iz Beograda.

Snimak vojnika kako pomaže psu na društvenim mrežama za kratko vreme je postigao veliku gledanost, uz mnogo pozitivnih reakcija i komentara.

Međutim, postupak vozača je izazvao salvu negodovanja u komentarima, a u jednom se navodi da je vozač „danas to uradio nedužnom psu, sutra će napasti čoveka ili nečije dete”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari