Vozači GSP-a koji su učestvovali u protestu suspendovani sa posla, preti im otkaz

Ostavite komentar


  1. Bravo. Ako im se ne svidja plata ,uslovi rada, ostavka, pa neka nadju drugi bolje placeni posao.

  2. Naci ce oni lako bolji posao ali gsp ce tesko nove vozace. Budzovane to ne brine,voze se de luxe limuzinama,ali sta cemo mi,obicni ljudi?

  3. Sta to bese jedinstvo. Svi parkirate autobuse i neka voze ti sto vam vrse premestaje i prete otkazima.

  4. Drage moje kolege imate pod broj 1. ZOBS koji precizno određuje DOZVOLJENA VREMENA UPRAVLJANJA VOZILOM U JAVNOM LINIJSKOM SAOBRAĆAJU DO 50 km kao i PAUZE KOJIH MORATE DA SE PRIDRŽAVATE I U TOKU SAMOG RADA a u PAUZE NA DNEVNOM I NEDELJNOM NIVOU !!!
    NA KRŠENJE ZAKONA VAS NIKO NE MOŽE NATERATI ISIM AKO SAMI NE PRISTANETE !!!
    Zakon o radu precizno određuje koji rad se tretira kao redovan koji kao prekovremeni i kada može doći do preraspodele radnog vremena.
    Moj savet vam je prvo se upoznajte sa svojim pravima koje vam daje zakon da znate koliki vam je manevarski prostor pa onda pređite na delanje jer će te znati šta poslodavac može da traži i na koji način od vas a šta ne.

  5. Ako vam se ne sviđa na poslu dajte otkaz. Kada će Srbin naučiti da firmu bira on, ne ona njega… Ako radiš u tim uslovima sam tao želiš

  6. Evo dobili smo podatke ne samo o lošim uslovima rada već i i o dotrajalim autobusima!A ti autobusi su uglavnom prepuni!Ko vodi računa o bezbednosti putnika?
    Razlog da se sastanete sa novim gradonačelnikom Beograda!

  7. Uzmite pa vozite 8 krugova ,prodajte karte ,,i slusajte nervozne putnike.A autobus nema klimu i guzve u gradu

  8. Mislim da ni jedan vozac ne treba da dodje na posao, pa da vide ko ce da radi ! Podrska za vozace

  9. Podrska za vozace. Sve je tacno. Napustaje te fotelje pa neka AV zaposli svoje udruzene. Kad znaju voziti dzipove znace i ,,mercedes,, buseve. Treba iskoristiti potencijal .

  10. Male zarade a od 80 000 do 100 000 im izadje mesecno šta bi hteli više

  11. Ako vam se ne svidja posao, promenite firmu, uostalom sami ste glasali što se sad žalite.

  12. Pa neka šapić sedne i vozi za tu platu,malo da jede parizera a radnici pastrmku…digni platu i daj ljudima da dišu gospodine i ne dovodi nam liputance da rade naše poslove u našoj zemlji.

  13. Bitno je sa menadzmnet ima zagarantovanu platu a svi ostali radnici se totalno ne bitni.odrzavanje namestaju privatnim firmama kojima nemaju da plate pa ovi preko suda naplate 3 puta vise za ono sto bi svaki majstor u gsp da ima alata i uslova zmureci uradio.

  14. Trebalo je njih sto odjednom da otvori bolovanje pa nek rade ti poslusni botovi sami.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.