Vozio 231,2 km na sat na autoputu Beograd-Šid kod Zemuna

Ostavite komentar


  1. Mene je u nedelju zamalo udarilo policijsko vozilo od pozadi. Izašao sam na auto put, pogledao u retrovizor i video belo vozilo na nekih 200m od mene. Dao sam migavac i prešao u obilaznu traku da bih pretekao vozilo ispred sebe. U momentu pogledam u retrovizor, policijski auto je na pola metra od mene i ablenduje. Sklonio sam se kad sam pretekao vozilo a policajci su onda vozili jedno 30 sekundi pored i buljili u mene, kao da sam ne znam šta uradio. Samo da napomenem da sam ubrzao na 100km/h prilikom preticanja, da su oni u tom momentu bili nekih 200m od mene, da nisu vozili pod rotacijom a da je na ograničenje na autoputu u celom Beogradu 80km/h. Pitanje je: koliko su brzo oni vozili kad su me tako brzo stigli i kontroliše li njih iko?

    1. Druže mene pre nedelju dana umalo jedan u policijskom rapidu nije udario na pešačkom. Meni se otvara zeleni pešak i prelazim ulicu, a policajac telefonira mobilnim i zaustavlja auto na pola pešačkog prelaza uz škripu kočnica. Iza mene je bila komšinica sa malim detetom. Ja se prekrstim pogledam ženu i dete, a potom u njega, a on me pita šta mi nije jasno. Onda mu najljubaznije objasnim da sam zapisao broj auta i da može očekuje postrojavanje kod načelnika inače mog kućnog prijatelja. Momentalno je pognuo glavu i pokušao da se izvuče uz izvinjenje, ali je za to bilo kasno. Izvinićeš se načelniku rekao sam mu i produžio svojim putem.

  2. Pošto je krivica dokazana (nadam se) treba objaviti ime, prezime, marku automobila, boju, registraciju (da se ostali sklanjaju).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.