Vranje: Završne pripreme pred današnje Vučićevo obraćanje u centra grada (FOTO) 1Foto: Dušan Pešić

U Vranju se, trenutno, ubrzano odvijaju pripreme za poslepodnevno obraćanje predsednika Aleksandra Vučića građanima iz pešačke zone, u centru grada.

Radnici žure da do 16 časova, kada će se Vučić obratiti, završe binu, ozvučenje i pripreme druge neophodne tehničke elemente kako bi govor aktuelnog predsednika, ali i kandidata za istu poziciju na predstojećim izborima 3. aprila, protekao bez ikakvih problema.

Vodi se računa o pozornici, svetlima i ozvučenju.

Vranje: Završne pripreme pred današnje Vučićevo obraćanje u centra grada (FOTO) 2
Foto: Dušan Pešić

U završnoj je fazi pripreme je i bilbord sa kojeg će se, pretpostavka je, prenositi govor predsednika za one koji ne budu dovoljno blizu da Vučića čuju i vide.

Podsetimo, predsednik će danas posetiti Vranje i tom prilikom, u 12 sati, obići fabriku kompanije „HAIX oprema d.o.o.“, a prisustvovaće i sastanku sa menadžmentom kompanije i potpisivanju Memoranduma o razumevanju između Republike Srbije i privrednog društva „Haix-Schuhe-Productions-und-vertriebs-GmbH“, u Industrijskoj zoni u Bunuševcu.

Vranje: Završne pripreme pred današnje Vučićevo obraćanje u centra grada (FOTO) 3
Foto: Dušan Pešić

Nakon toga, u 12.50 časova, planirano je da Vučić prisustvuje otvaranju fabrike kompanije „Teklas Automotive d.o.o.“ u Vranju, takođe, u Industrijskoj zoni.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari