Vučić čestitao Dan vojnih veterana

Ostavite komentar


  1. Na današnji dan, davne 1912. godine, potpisano je primirje u Prvom balkanskom ratu, a 400.000 boraca Kraljevine Srbije dobilo zvanje „Stari ratnik“, što bi danas bio pandan nazivu „vojni veteran“.

  2. Niko nema zelje da ratuje, sve se moze resiti mirno i sporazumima. Svi pamtimo zrtve nasih predaka, da se nikad ne zaboravi.

  3. Danas je dan kada treba svi da se prisetimo nasih heroja i da im odamo počast za doprinos u borbi za slobodu Srbije. Zahvaljujemo se našim veteranima na zrtvi koju su podneli, uz obećanje da će njihov podvig da se prenosi sa generacije na generaciju.

  4. Vojni veterani su pravi heroji koji su uz vojsku branili otadzbinu kada je to bilo najpotrebnije!Hvala im na tome i sve cestitke povodom dana vojnih veterana,drzava misli na vas!

  5. Nikada se ne smeju zaboraviti herojstva onih koji su ginuli i borili se za slobodu koju mi danas kao zemlja imamo.

  6. Vojnim veteranima veliko hvala za sve sto su ucinili za svoju otadzbinu i drzavu Srbiju! Oni su nas ponos i dika!

  7. Srbija im duguje zahvalnost i nedopustanje padanja u zaborav kroz pominjanje i ocuvanje uspomene na njihovo zrtvovanje.

  8. Svi do jednog su ponos Srbije!Svi do jednog su ponos svake majke i sestre,svakog sina i ćerke!Srbija ih nikada neće zaboraviti!

  9. Nekada oni nisu štedeli sebe, da bi nas zaštitili, i zato veteranima dugujemo svu zahvalnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.