Vučić: Čitava odeljenja dece vođena su na streljanje, nećemo zaboraviti

Ostavite komentar


  1. Zaboravio si ti njih odavno predsedniče.. Cak si i pljunuo na njih dok te klinton i Angela tapsu po ramenu

  2. Pa zašto si ti onda predsedniče zarobio Srbiju i uništio demokratske institucije zemlje, a koje su te i dovele na vlast? Zašto se iživljavaš nad sopstvenim narodom i oduzimaš mu slobodu za koju su i ta deca Kragujevca platila glavom? Zašto predsedniče ne poštuješ ustav i zakone i dopustiš Srbiji da bude pravna, slobodna i normalna država?!

  3. Lepo je to što preCednik uči istoriju pod stare dane, ali ne mora da ponavlja na glas. Ima i nas koji smo učili na vreme…

  4. Nikada necemo zaboraviti stradanje srpskog naroda, ovakve datume pamticemo i sacuvacemo od zaborava.

  5. Jos uvek pamtim reci recitacije iz osnovne škole… Bilo je to u nekoj zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu, umrla je mucenickom smrću ceta djaka u jednom danu… Tuga, velika tuga

  6. Bio je to stravican zlocin koji se ne zaboravlja. Dok smo živi, živeće i sećanje na nevinu dečicu stradalu od ruke fašista.Krvava bajka istinski opisuje srpski narod u Drugom svetskom ratu. Stradnja naseg naroda, gubitke, tragedije… To je strasna slika koju ne smemo zaboraviti!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.