Vučić: Odluku ko će dobiti nacionalnu frekvenciju doneće struka, a ne tajkuni i političari

Ostavite komentar


    1. Kako sns planira ekonomsku politiku, “ Ukradeš milijardu dolara penzionerima, otmeš 2 milijarde državnoj upravi, zadužiš se 15 milijardi dolara“, onda počneš da lažeš o uspesima, nebeskim. Tako može bilo ko da bude na vlasti.

  1. Zasto on to radi ? Da li to isto cini bilo koji Predsednik drzave u svetu ?

  2. Moz’ ti i tvoji tajkuni kupujete medije koliko hocete, sprovesce se nacionalizacija jednog dana i vratice se sve ono sto ste pokrali. Ti si bruka i sramota od coveka.

  3. Naravno da su im mitrovic i vlasnik Hepija bili divni , dok su bili na vlasti ! Sad su tebi divni , jer si na vlasti . Onda , bice divni sledecim koji budu na vlasti . Kao i Ivica Dacic . I on se kaci uz svaku vlast . Na zalost puna je Srbija poltrona i podrepasa !

  4. Molim Vas da ubuduće vesti o AV budu kraće. Ne trošite toliki prostor na njega.

  5. Jaka je to „struka“ koja dodeli nacionalnu frekvenciju Pinku i Hepiju.

  6. Gospodine ne lupaj gluposti i daj se jednom „skini“ sa TV, nisi previše pametan i ako misliš da si na nivou SANU. Sloba bi rakao malo morgen.

  7. Pa ni tebi nece biti divni Mitrovic i Paconi kad odes sa vlasti. Te koje si nabrojao brzo menjaju boju.

  8. Ovakve „javne nastupe“ predsednika SAD Trampa tamošnji mediji su jednostavno ignorisali i proglašavali za propagandu i laži! Predsednika najmoćnije zemlje sveta su isključivali iz živog prenosa čim bi počeo da govori o pokradenim izborima bez iznošenja konkretnih dokaza. Pitam se do kada će auto cenzura da radi kod naših predstavnika sedme sile? Ajde da razumem poltrone iz režimskih blatoida ali Danas bi trebao da bude svetionik u našem mraku. Sve izneto u ovom tekstu bi se moglo reći u jednoj rečenici: „predsednik je danas bio u …. i tom prilikom ponovio svoje tvrdnje i laži o …. kao i do sada bez iznošenja dokaza“. I to bi bio korektan i istinit izveštaj novinara poslatog na zadatak. Ovako, svesno ili nesvesno, vršite propagandu i trpite opravdane kritike Vaših čitalaca. Ili ste NOVINARI sa stavom i kičmom ili će vas progutati naredno vreme i događaji. Redakcijo Danasa, odlučite da li ste za struku ili ste „ni tamo ni ovamo“ (znate kako to narod već kaže)!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.