Vučić drugu dozu vakcine prima u Pukovcu kraj Doljevca

Ostavite komentar


  1. Без маске угрожава медицинско особље и све остале који су дошли да се вакцинишу. Велика трагична неодговорност зарад неке умишљене ауторитарности или ко зна зашто.

    1. Kada vec pitas koga je briga, evo mene je. Da si ne daj Boze, zbog korone izgubio neku dragu osobu ne bi postavljao tako glupo pitanje.

      1. ova draga osoba vam je još uvek tu . e sad, doljevac, hm, bolje da ne ide auto putem. bezbednije je .

  2. Pa mi smo vudan narod,da nemamo vakcine bklo bi nesposobna aat?kad imamo ne verujemo j njih,a treca grupa kaze da korona ne postoji

  3. Velika čast za Pukovčane , mada mi je žao zašto nije kod nas u Džigolju nadomak Prokuplja…. Svakako lepa motivacija za sve koji se još dvoume.

  4. Budimo odgovorni i pomozimo svojim ponašanjem zdravstvenim radnicima da uspeju što više ljudi izlečiti i spasiti.

  5. Ja i moja porodica smo se vakcinisali kineskom vakcinom, preporučujem svima da se vakcinišu jer ćemo jedino tako pobediti pandemiju COVID 19.

    1. Samo masivna vakcinacija i vakcinacija svakog gradjanina srbije moze da pobedi korona virus.

  6. Mudrom politikom predsednika Vučića građanima Srbije su dostupne četiri vakcine kojih ima u velikom broju i svako ko želi može da se vakciniše.

    1. Svakako moramo da razmisljamo i o zdravstvenom sistemu koji je preopterecen vec vise od godinu dana

  7. Danas ΛV. prima drugu dozu vakcine protiv korona virusa i to u velikomDoljevačkom selu Pukovcu. Želim mu bezbolni ubod igle i dugotrajni imunitet, zaslužio je. Naime, Srbija je među najvakcinisanije zemlje sveta, a za to je najzaslužniji njen vođa. Potrebna je još njemu i njegovim šlihterima i poltronima i vakcina, ukoliko je ima, protiv laži. Što pre to bolje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.