Vučić: Država će se po suzbijanju epidemije zahvaliti lekarima odlikovanjima

Ostavite komentar


  1. Lekari i zdrastveni radnici su nasi heroji.Duboki naklon i veliko postovanje za sve njih.

        1. Ana, to s mazanjem na hleb je bila samo metafora. Fakultetski obrazovana osoba (osim ako nije bot) bi to bar trebalo da razume, zar ne?

  2. Zdravstveni radnici i lekari su naši heroji i svakako je da zaslužuju ogromno poštovanje.

    1. isto kao kad mene direktor firme potapse po ramenu i kaze bravo, pa posle dva dana servira pricu da firma lose stoji pa nam svima skine platu da bi sledeceg dana celu familiju odveo na krstarenje po egzoticnim ostrvima

  3. Glavni epidemologu, ti se okiti medaljama, a lekare si trebao, da opremis na vreme i da ih PLATIS.

  4. To svaki častan lekar treba da odbije, s obzirom na to ko odlikovanja namerava da deli. Evo Vulin danas dobio, takođe, orden. Pametnom dosta.

    1. Mešanje baba i žaba, postoje vojni ordeni, kakav je dobio Vulin, a postoje i civilni kakve će dobiti lekari, a postoje i crkveni, koje dobijaju i crkvena i svetovna lica, sve za zasluge u različitim oblastima.

  5. Još kad bi se i ispunilo obećanje pa da zaposle za stalno i sve doktore u covid bolnicama. U Nišu su im samo produžili ugovor na 4 meseci

  6. Koliko znamo Kon je vec u prvim danima nagradjen i unapredjen u cin potpukovnika. Pravi lekari sto ne piskaraju po Instagramu i ne setkaju se po TV-studijima, vec danonocno rade sa tesko obolelima ce biti nagradjeni, ako … i kad…
    Ej, Srbijo!

    1. Cekajuci vakcinu jos deset dana … Kako odvali Predcednik…?? Negde je zapelo…

  7. Dajte bre tim ljudima plate od kojih ih nece biti sramota! Odlikovanja okacite…

  8. Zdravstveni radnici i jesu heroji, jer su podneli najveći teret u borbi protiv epidemije proteklih meseci.

  9. Jeftinije je nakucati limene značkice nego ljude finasijski nagraditi.Pogledajte na Limundu gomile „priznanja“ koje je neko dobio a sada se prodaju za 100 ili 200 dinara?Reći ćete da je za nekog priznanje važnije od novca,ali kako vreme prolazi boja na priznanju bledi(spomenice,zasluge za narod,ordenje sa zlatnim vencem,ordenja prvog stepena,ordenje za htabrost,ordenje rada,najboljeg vojnika,najboljeg strelca,Albanska spomenica,…..).

  10. A odlikovanja će im, sigurno je, „prikačiti“ lično veliki vođa . Iskoristiće priliku da za sebe prigrabi još jedan „orden“ za hrabrost, umešnost, i šta još već. Lekarima odlikovanja, a narodu smarajuća, ja pa ja i samo ja beseda. Jad i beda. Jadni lekari, jadan narod i bedan on, a i dr Kon.

  11. Veoma lep gest drzave koja ce se na veoma lep nacin zahvaliti velikoj hrabrosti i pozstvovanosti nasih lekara koji se bore za zivote nasih ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.