Vučić: Majice me ne zanimaju

Ostavite komentar


  1. Ni jedno ubistvo ne sme proći nekažnjeno, zato se i za ovo ubistvo mora sprovesti detaljna istraga da bi se otkrilo ko ga je počinio i da bi odgovorni bili kažnjeni u skladu sa zakonom.

  2. Što se tiče hapšenja Srba u Crnoj Gori ne bismo trebali da se izjašnjavamo na tu temu još uvek, dok se ne utvrdi šta se zapravo dogodilo, kad se utvrdi onda ćemo na osnovu dobijenih informacija formirati neke zaključke.

  3. g. Vucic nikako nije u pravu. Nigde (bar u civilizovanom svetu) se ne slave poginuli kriminalci, ma koliko je gubitak svakog zivota tuzan i nepotreban. Na tim tribinama su sedela deca koja su tim cinom dobila poruku da je "Sale Mutavi" dobar model za njih, kada odrastu. Niti je dobro da se Premijer i Ministar Unutrasnjih Poslova toliko uzbude oko ubistva jednog clana podzemlja a nisu se uzbudjivali, niti objavljivali rat mafiji, oko toliko drugih nezakonitih dela, ubistava i kriminala u zemlji. U krajnjem slucaju, ubijeni mladic je bio jedan od pripadnika kriminalne grupe, koju bi normalna drzava trebala disciplinovati i kazniti, a nije cak bio ni optuzen kada su svi mogli videti snimak, gde je krvnicki isprebijan cuvar u Partizanu. Sve ovo mora prestati, a fudbalski "navijaci" t.j. huligani moraju biti jasno zigosani od strane vlasti. U suprotnom, postavlja se pitanje da li je i drzava zavisna od tih istih kriminalnih grupa? Postavice se recimo pitanje da li je istina da je bas "Sale Mutavi" bio vodja grupe koja je srusila "tri barake" u Savamali? A neki ce se mozda pitati, da li je Premijer stvarno zabrinut za dobrobit gradjana, ili je vise zabrinut za gubitak ugleda, zato sto nije "uspeo" da odbrani nekoga, koji je za druge zavrsavao "prljave" poslove?

  4. Vucicu, a zelis li da istrazis ko su idioti koji su rusilu Savamalu? Pa zasto i sad ne pustas "institucije" da rade svoj posao? Kao da su ti rod ubili a ne nekog tamo narko dilera i siledziju. Cemu buka i bes? Samo opusteno, dok se gamad sama medjusobno ne poubija.

  5. Pa ne mozete valjda jedno nasilnistvo i primoravanje gledalaca koji su dosli da gledaju utakmicu minutom cutanja i glorifikaciju dilera droge, nasilnika koji je pravosnazno osudjen na 5 godina zatvora, na jednoj javnoj sportskoj priredbi da svodite na majice i ostalu trikotazu Vucicu. Do te mere ne mozemo dozvoliti da se svi pravimo mutavi i zavlacimo glave u pesak. Vi time devalvirate jucerasnji bojni poklic i rat protiv kriminalaca u ovoj zemlji.

  6. Сада је најважније да истражни органи и полиција пронађу убицу Станковића јер нико нема право да ушета у Србију и убија било кога.

  7. Mora se povesti odlučnija borba protiv svakog vida kriminala inače ćemo kao društvo potonuti.

  8. Pohapsiti sve kriminalce. Necemo kriminalizovano drustvo, a navijaci su tek posebna prica sa kojima ce drzava verovatno da se pozabavi.

  9. Svi nas sad spominju jer smo i bicemo sve mocniji,pa sad kao Srbija njih ugrozava. Bedni su oni za nas,unisti ih Milo.

  10. Ubica Stankovića mora biti pronađen kako bi odgovarao za to što je uradio, i to treba da nam bude prioritet.

  11. Nadležni organi i policija Srbije moraju dati sve od sebe kako bi ubica bio što pre pronađen i da bi mogli da ga kazne u skladu sa zakonom za ono što je uradio.

  12. Nije toliko bitno, kako se ko odeva, mnogo je bitnije da niko ne sme proći nekažnjeno za ubistvo.

  13. Tužilšatvo mora da reši slučaj, i da svi koji su krivi odgovaraju za svoje postupke. Srbija mora da se žestoko obračuna sa kriminalom i korupcijom.

  14. Goruce pitanje nije ko nosi majce i zbog cega, vec ko su ti koji se bahate po Beogradu i ugrozavaju bezbednost svih.

  15. Мора се спровести беспоштедна и одлучна борба против криминалаца и мафијаша који угрожавају животе многих па и потпуно недужних људи.

  16. Ne znam zasto pitaju Vucica za majice? Posao drzave je da osigura da ubice budu uhvacene i da se zada udarac kriminalu.

  17. Nicija popularnost ili pritisak odredjenih grupa ne mogu biti razlog za resavanje ubistava,motivi su drugaciji,oni koji misle da je tako nisu upoznati kako funkcionise pravosudje.

  18. Iako je u modi nositi print ipak je vođa navijača zaslužio da mu se pronađe ubica i na tome svi treba da daju doprinos i da se takvi zločini više ne ponavljaju.

  19. Trebalo bi da interesuje, barem neko ministarstvo da se raspita o cemu je rec. Kao sto svi pamtimo, u Srbiji je duga istorija nosenja raznih majica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.