Vučić na Instagramu čestitao ženama 8. mart

Ostavite komentar


  1. Od 1914. kada se u staroj nasoj Srbiji slavio 8. mart, zene procentualno vise od muskaraca zavrsavale fakultete, ima vise penzionerki od penzionera, duze zive, ima vise samohranih majki i veliko pitanje je da li su zaista jace finansijski opet procentualno od muskaraca.

  2. Položaj žena u Srbiji se poslednjih godina promenio. Žene su više zastupljene u procesu donošenja odluka i to podržavam.

  3. Zelim da svim nasim damama 8.mart bude svaki dan i da nauce da uzivaju u paznji i poklonima!

  4. Srecan praznik svim damama ,nadam se da cemo sledece godine slaviti u nekim boljim i lepsim uslovima.

    1. Nadamo se svi da ce sledeci osmi mart biti poseban i u muzickoj atmosferi

  5. Iza svakog uspesnog muskraca stoji jaka i sposobna zena. To nije samo fraza ili uobicajena prica, vec istina koja se mnogo puta dokazala na delima.

  6. Свим припадницама нежнијег и лепшег пола Срећан Осми март! Нека увек буду срећне и насмејане!

  7. Svim damama želim srećan praznik Dan žena 8. mart, svaki dan treba da budu obasipane pažnjom, jer su zaista posebne.

  8. Drage naše bake, majke, supruge, ćerke srećan vam praznik i da vas zdravlje služi!

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 7

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.