Vučić: Nećemo dozvoliti da našom politikom upravlja nijedna ambasada

Miting predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića u Vranju kojim je počela kampanja „Budućnost Srbije“

Ostavite komentar


  1. Te njihove 3.5 milijarde ne znace nista jer se one ne odrazavaju na privredni rast koji je vec godinama najnizi u Evropi. Direktne Investicije znace privredni rast onda kada im ne dajes milione u subvencijama, ne oporezujes ih godinama, ne poklanjas im zemljiste, infrastrukturu i komunalije, i ne snabdevas ih robovskom radnom snagom na minimalcu, i pustis ih na kraju da sav profit iznesu iz Srbije. Istovremeno, jedini realni novac od koga Srbija u stvari zivi su one 3.5 milijarde dolara koje nasi na Zapadu salju na rodbinske racune u Srbiju …

  2. Krenula kampanja ili drugom rečju Damage Control.

    Jedno je sigurno, Srbija u EU neće skoro.

  3. Da li ambasade vode spoljnu politiku Srbije samo sumnjam, ali za Soroša sam sigurna.

  4. …već imam ponude jedne od najačih korporacija na svetu (ne mogu vam reći koje), iz jedne od najačih zemalja na svetu (ne mogu vam reći koje), za posao vredan toliko milijardi € (ne mogu vam reći koliko), koji ćemo početi (ne mogu vam reći kada)…

  5. …opet mu nemci čine dobro sad će mu opet, kao onomad , doći pola miliona glasača! Nemačka istera Srbija prima!
    Samo da glasaju za AV i mogu da pljačkaju sve stanove kuće polja starim i bolesnim licima! Obiđite novinari srbske palanke
    ne pišete uopšte o tome NE SME SE!
    Kako radi odlično policija
    hapsi one koji prete, nosi vešala umesto lutke,
    u Zabelu strpaju ženu od osamdest godina,
    Nemojte da se zamerite gospodi koja odlično vodi u ovaj narod u septičku!

  6. I tako ae koridor 11 „igubi“ i iz ove godine, 3 nakon što je predsednik prvi put slagao u vezi istoga…

  7. Ova kampanja za budućnost Srbije je generalna proba strmoglava. Na prvi pogled učinilo mi se da je ideja bila da se mase pokušaju povući za sobom – odvući od opozicije pa ako krene raspisati vanredne izbore a ako ne krene zaboraviti na to i otaljati i ovo što je ostalo. Sad vidim da to baš i nije bilo lukavo, jer će izbori morati da se raspišu i u slučaju da se neka epizoda budućnosti Srbije iz bilo kog razloga ne odigra. Osim toga, i glavni junak i junakinja bolje izgledaju na televiziji nego u unutrašnjosti.

  8. Dok si nam ti na vlasti, upravljaju oni sa nama 100%! Je’l si zaboravio ko ti je ‘aminovao’ fotelju u kojoj sedis od 2012te i sta si im za tu fotelju obecao?

  9. Intersantna izjava od nekoga ko se sledeci dan po zavrsenim predsednickim izborima 2017. video sa americkim ambasadorom u Beogradu. Izbori bili 2.4., a ko ne veruje neka pogleda arhive medija za 3.4. i 4.4.2017. Taj sastanak kako da zovemo: unapredjenje saradnje ili dobijanje instrukcija?

  10. Ova kampanja za budućnost Srbije se polako pretvara u strategiju izlaza. U prvi mah učinilo mi se da Vučić hoće da povuče mase za sobom, da bi ih odvukao od opozicije, pa ako dobro krene da raspiše vanredne izbore a ako ne krene da otalja ovo malo što mu je ostalo bez tih izbora. Sad vidim da to baš i nije bilo naročotp lukavo, jer će izbori morati da raspiše i u slučaju da se neka epizoda turneje za budućnost Srbije iz bilo kog razloga ne odigra. Osim toga, i glavni junak i junakinja bolje izgledaju na televiziji nego u unutrašnjosti. No biće za vajdu i to ako dokuče šta narod o njima zaista misli.

  11. Oduvali ga svi silni prijatelji iz EU i sveta, pustili ga niz vodu a po starom dobrom radikalsko – julovsko – komunjarskom sistemu obilazi narod i prica im bajke.
    Vuk dlaku menja al cud nikada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.