Vučić noćas obišao radnike gradske čistoće i saobraćajnu patrolu u Beogradu

Ostavite komentar


    1. Nenade,predsednik drzave za pocetak treba da podnese ostavku na mesto predsednika stranke,tako ustav kaze jer on je predsenik svih gradjana Srbije a ovo nije njegov posao vec posao gradonacelnika.

  1. Je li upoznao zaposlene Gradske cistoce,da se otvara spalionica smeca…?
    A vidim da je poneo i maketu terenskog obroka…
    Od sutra ce pripadnici gradske cistoce,biti posveceniji svojim zadacima…!!

  2. Mogao je da održi sastanak i na Trgu Republike pa da vežbaju postavljanje kocki. To mu je posao budućnosti i novo zlatno doba naprednjaka.

  3. Besano stresne Acine noci … boze … boze …taj “ nesrecni “ bojkot mi zagorcava “ zlatno doba “ a knjizare je vec sve obisao … daj sta das …dobro dodje i “ radnicka klasa “ , posle onih kulturno ljubaznih diplomata iz UN – a … a i Tamara je nesto umorna od vremenske razlike sa Nex York – om

  4. Ne mogu da verujem da ste tako brzo skinuli sjajan tekst „Sta je Vucic radio u Njujorku“ i postavili ova bulaznjenja sa instagrama. Da nije intervenisala Suzana ?

  5. Verovatno je i jednima i drugima objasnio kako treba da rade svoj posao!!! Ovo je gore od cirkusa.

  6. Stavite ove slike na naslovnu stranu, ne krsite kodeks novinarstva!
    I ovi ljudi, koje je neko dosao da maltretira, zasluzuju postovanje i paznju javnosti, mislite na to ako zelite da Srbija izadje iz kanalizacije!

    1. Bravo! Treba pažljivo pratiti njihov razvoj i prvi koji završi osnovnu školu da bude kandidat za ministra finansija…

  7. Znaci, nastavlja se da zloupotrebom funkcije predsednika drzave u predizborne svrhe. Bolje da je objavio da je predsednik srpske napredne stranke obisao radnike gradske cistoce i iz partijske kase im kupio burek. Ovako je sada uzeo moj burek i dao ga radniku gradske cistoce a onda ce burek radnika gradske cistoce odneti medicinskoj sestri. A napredni botovi ce slaviti jer ce za svaki obilazak zasladiti mojim burekom.

  8. Licemer je dosao po saku glasova kod vas…Sto vas nije obisao pred sedan godina…ili pred godinu dana…? On je veliko I najhrabriji…ne zato sto se ni cega ne boji vec zato sto se ni cega ne stidi..I on I ova beskicmena osoba pored njega a koji on ne podnosi iz dna duse..ali mu treba takav pajac da povremeno obrise pod sa njim…

  9. funkcionerska kampanja se nastavlja. malo je odmorio u NY pa može da nastavi gde je stao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.