Vučić o "američka" N1: Govorim istinu, ne snosim odgovornost

Ostavite komentar


  1. Serdar Milo u velikom problemu, jer mu međunarodni kriminalni istražitelji mu dišu za vratom, u današnjem intervjuu jednom domaćom tabloidu, pokušao da uzjaše na talas antivučićizma koji se širi Srbijom i svetom, kao onomad protiv miloševićizma, a koji je pokrenut u Kongresu USA i sprovodi ga Pentagon, želeći da stekne simpatije USA administracije, kako bi odložio svoje postavljanje pred sud. Milo sigurno ima pouzdane informacije da je USA administracija rešila da ukloni Vučića, pa, ko veli, da budem jurišnik kao što sam bio protiv Miloševića. Otuda ovi AV&Nesa od Beograda – stalni napadi na N1 televiziju, koje da nema pogušili bi se u smeću koje Vućićeva vlast baca u javni prostor.

  2. Dakle ovo što je izjavio AV predstavlja, ako ne poziv, onda pranje ruku od sopstvene odgovornosti za eventualne fizičke napade na novinare N1 TV, pošto je ovu televiziju nazvao "američkom" pa samim tim i novinare koji rade za tu TV "amrrickim", čime je otvorio vrata za napade ili "napade" na tu TV i njene novinare, pokušavši da svoju opasnu izjavu umora u celofan rekavši: "Da on ne može da snosi odgovornost za malu gledanost TV N1 i njen poslovni neuspeh". Strašno a mi ćutimo!

  3. Bravo za N1, odlicno rade svoj posao, svaka cast. Profesionalno izvestavanje, hrabri i edukovani novinari i istine koje oni iznose su najjaci protivotrov nakaradnostima i lazima kojima AV i njegovi pijuni svakodnevno truju sistem i drustvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.