Vučić o Hrtkovcima: Država obavila ono što je rekla

Ostavite komentar


  1. Kada sam pročitao da je Šešelj bio na Pinku,gde i ti ,možda na toj istoj stolici,bilo mi je jasno da če pobediti i država i Šešelj,a kada je došlo do „sukoba“ šest pristalica LDP,potvrdio sam da je sve farsa i nameštaljka.

  2. To bi mogla i moja baba sa toliko milicijom, a koliko to kosta i ko to placa.?

  3. Gospodine, politicki sine, bivseg politickog oca. Ko ce da plati ovu saradu danas /narod/. Skup je zabranjen, Zar nije lakse bilo spreciti /uhapsiti/ Seselja nego Hrtkovce i maltertirati tolike gradjane?. Hocete li racun, za ovo danas poslati na adresu SRS ili naravno narod ce toplatiti?

  4. Država je obavila ono što je Vučić hteo!!!
    A mi iz sela da smo pametni da ga tužimo sudu u Strazburu, zbog protivpravnog lišavanja slobode svih meštana . Umesto da je uhapsio jednog ratnog zločinca , on je uhapsio celo selo, jer je tako hteo!

  5. Obavio si (drzava to sam ja), sram te bilo, i jos si izmaltretirao neduzne Hrtkovcane a ratnog zlocinca Seselja pustio da divlja i u parlamentu i u narodu, umesto da ga uhapsis i lustriras. Vucicu, ti si veca baraba od tog divljaka… Sram da te bude od srbijanskog naroda! Nisi ti nas predsednik i tebe treba uhapsiti odmah!

  6. Sada je stanje u Srbiji nepuredivo gore nego kada je Sloba bio na vlasti, zašto?
    Da i 2018 slušamo šta nam govori Šešelj,
    Sloba i & tj. ONI koji nisu ni 1989. priznavali da je pao Berlinski zid i da je nestao Varšavski pakt…. sa takvom slikom sveta su se dogodili svi ti njihovi ratni i drugi porazi (a mi svi smo žrtva te njihove nesposbnosti). Svi iz bivše YU i sve zemlje Varšavskog pakta su htele na Zapad jednino su staljinisti iz Srbije hteli da ostanu Istoku….
    Znači pošto nisu bili sposbni da vide STVARNOST KAKVA JESTE slupali su Srbiju (YU). Ali posle lažne kapitulacije u Kumanovu 1999. vlast ponavlja svu tu istu sumanutu političku ideologiju koja ne priznaje KAKO SVET NA PLANETI ZEMLJI IZGLEDA, umesto stvarne slike Sveta, poturaju nam svoju lažnu sliku sveta po kojoj je Zapad pakao a Rusija raj…..

  7. O kakvim turskim turistima je ovde rec. Zar mozda o turcima u tranzitu koji rade na zapadu pa preko srbije putuju leti za tursku? Oni jedva da se interesuju turisticki za srbiju vec jedva cekaju da je u cugu proputuju ne bi li ih neko opljackao.

  8. Dobro je kada to kaze onaj koji ispunjava svoja obecanja. Smejurija od drzave.Pazi da ti ne istamburaju jos kojeg ministra na Kosovu.

  9. Drzava je zabranila skupove i sprecila besposlene opozicionare da prave cirkus u Hrtkovcima i naruse bezbednost Hrtkovcana,sto je za pohvalu!Za svaku osudu i kritiku je ponasanje gospodina Seselja i svih onih koji su se uputili u Hrtkovce!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.