Vučić o situaciji na Kosovu: Jedva izbegnut najteži scenario

Ostavite komentar


  1. Prvi avgust kao rok je bio poznat jos od juna meseca ….sta je uradjeno povodom toga …vidimo .

  2. Cemu svrha pregovora ako EU ,EP obecavaju Kurtiju priznanje od strane Srbije do kraja Lakcekovog mandata, a ako to ne urade na moran nacin, dace mig Kurtiju da primeni silu a ledja ce mu cuvati KFOR u vidu NATO pakta.

  3. Ни једна вест нема о предузећу Tigar Tyres из Пирота која је трећину радника(отприлике око 1000) отпустила 1. августа ове године, тачније сви који су били преко агенције запослени. Главни разлог је рат у Украјну.

  4. Jedva, ali eto da nije bilo moje požrtvovanosti (ovde ide ugriz za prst, duboki uzdah i pogled na gore) jedva, ništa me ne pitajte….

  5. Kome ovde verovati.Neko ovde obmanjuje javnost.Sta drugo ocekivati od njega .Isti Vucic iz 1995 godine.Kome verovati.Evo vam original izjava americkog ambasadora na Kosovo gospodina Hoveniera.
    SAD pozdravljaju odluku kosovskih lidera da privremeno obustave primenumera reciprociteta za registarske tablice i dokumenta za ulaz i izlas.Obe mere su u potpunosti uskladu sa Briselskim sporazumuma i koordinisane su u potpunosti u skladu sa Briselskim sporazumima i koordinisane su sa medjunarodnom zajednicom.
    Sta vise da se dodaje i dopuni.

  6. Goran Rakic je i danas potpredsednik vlade Kosova. Bio je i juce, bice i sutra. Njemu se obratite

  7. Aleksandar Vučić, predsednik Srbije gostujući na Dnevniku RTS-a je naveo da je prethodnih dana na Kosovu „jedna izbegnut najteži scenario“ dodajući da je situacija i dalje teška. On je za eskalaciju situacije okrivio vladu Albina Kurtija navodeći da oni svojim jednostranim potezima dovode region na ivicu sukoba. To je zlo sto godinama silom lazima zlocinom provokavijom napadom izazivanja svakim zlom pokusavaju da silom otimaju tudje to ceo svet vidi niko nisu slepi to i mi svi vidimo koje zlocine silom neprsadom narodu srbiji cine !!!

  8. Godinama imaju lazi i svakog zla i zlocina nemoze to srbija vise da dozvoli gde to ima da se silom radi sta god se zeli niko to pravo nema niko da sami sebi daju to pravo da rade zlom i silom sta god zele u tudjoj zemlji !!!

  9. Srbija nije kriva sve te godine srbija je svega trpela i cuvala mir i danas to radi ali opet silom zlocinom provociraju albamski djavoli tudje se silom zlocinom ne otima i svoja se zemlja nikome ne da ! silom se tudje ne opljacka gde to ima to nijedna zemlja ne dozvoljava u svojoj zelji niti ce to srbija !!!

  10. Samo sa UN 1244 srbija da radi dosta je bilo svakih lazi nema dijaloga sami su lagali srbija nije nizasta kriva dokaz jesu tih 9 godina lazi !!!

  11. Srbija treba samo sa UN 1244 da radi dosta je bilo i da vise u nokoga nema piverenja !!!

  12. Vucic trazi da Pristina sprovodi sto je potpisano i Briselu a sam ne sprovodi te sporazume jer je potposao Borko Stefanovic❗️Pa on je potpisai u ime Vlade Srbije Nego izgleda da ni Vucic ni Kurti nemaju snage da posvete ekonomskom razvoju i pravim zivotom gradjana nego se bave ekcesima populizma da bi opstali u poltici odnosno vlasti

  13. Srbija treba samo sa UN 1244 da radi i nema dijaloga o cemu se razgovara kada je kosovo srbija !!!

  14. Haha, tačno zaslužujemo ovoga klovna, posle trideset godina barikada ponovo na početku, mislim samo imati ovo za predsednika je dovoljna kazna

  15. Zakuhao celu pricu,a sad jedva da je izbegao katastrofu.Ovakve lidere imaju(i zasluzuju) jedino balkanci.

  16. Vučić priča ono što većina njegovih građana žele da čuju, a i sam zna da od toga ništa nema.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.