Vučić: Opozicija spala sa 16 na 12 odsto podrške, građani nisu za dreku

Ostavite komentar


  1. U Severnoj Koreji nema opozicije,tako ćete i vi sami izlaziti na izbore i zašto tolika nervoza oko Đilasa,Jeremića,Obradovića,Stefanovića,Trihunovića,opušteno sve vam ide na ruku.

    1. Nekako mi je bilo zao Slobodana Milosevica kad su ga spakovali u helikopter u papirnom koferu, tvoj silazak sa vlasti ce biti jos vizuelno tuzniji, dozovi se pameti covece, svi smo zamenjivi!

  2. Ha,ha,ha…. izadji malo medju svet subotom nemoj samo sam da sedis medju 4 zida.

  3. „Psi“ vlasti i opozicije koji su oterali Sašu Jankovića su odveli deo birača u apstineciju. Jasno kao na dlanu.

  4. A sta ce ovaj hrabri manipulator sa akademskom zajednicom?Zar i oni bukace na prazno i bez razloga?Kukavica,njih ne sme ni da komentarise,niti on niti bilo ko od njegovih causa.

    1. Šta ti lupetaš čoveče? Koja akademska zajednica? Tih 200 – 300 profesora mahom penzionera Demokratske stranke? Šaka jada.

    2. Nemojte tako, imaju i oni sjajan akademski kadar ! Eto, baš pre nekog vremena, za direktorku jedne kraljevačke škole su postavili kandidatkinju koja je završila “fakultet“ u Blacu, sa prosekom od 6,07 ?!? Malo li je ?!?

  5. druze nemoj da te lazu placene Ankete …..a tek da znas da je za REVOLUCIJU dovoljno nas 1001 .Pa da vidimo dal tvoja policija moze sve da nas pobije . sada nas tvoja policija ubija jednog po jednog ! A uveravam te da necemo da cekamo da nas potruju i pobiju .

  6. Ja jedinu dreku koju cujem dolazi iz redova SNS. Kad god gostuju negde na tv-u samo se deru, ne mogu ni da ih slusam ni da ih gledam. Mute dugme vise ne pomaze, treba ih skinuti sa dnevnog reda, uvesti malo mira i tisine, reda i kulture.

  7. Evo ideje za novi slogan protesta. treba predednik nazadnih pod hitno da promeni dioptriju, da ode kod ušnog. Vid i sluh, mogu da mu poboljšaju, ali psiha je veliki problem. To mora dugo, dugo da se leči i da se ne izleči. Čovek se bavi istraživanjem? Istraživanja su pokazala da će Tadić pobediti Tomu,. a nije. Baš nas je uplašio tim procentima i pozvao, da nas bude još više i da budemo još glasniji. Hahaha.

  8. re: Vučić: Opozicija spala sa 16 na 12 odsto podrške, građani nisu za dreku

    Dobro je da nije slagao da je pala kao što je slagao da je nezaposlenost pala prošle godine!

  9. Kada zavrsi sa priznanjem kosova za koje je tu i postavljen odlazi u istoriju, neslavnu kao i svi do sada pre njega.
    Farsa i igra trajace do tada.

  10. Pa dobro ako verujete procentima tih „anketara“ (ima ih svakakvih), čemu onda briga? Malo mi je, naime, muka što sve to na konferencijama za medije moraju da slušaju i strani gosti koji dolaze u Srbiju i pretpostavljam da se nezgodno osećaju u tim prilikama imajući u vidu da su dobrano informisani, ali o realnom stanju kod nas. I, na kraju: poznato je kod nas, i u bližoj i daljoj prošlosti dokazano, kada se radi o štimovanim (čitaj neiskrenim, naduvanim,…) procenama, istraživanjima,……. to može da bude mač sa dve oštrice jer naš narod je čudnog mentaliteta. Nedvosmisleno je, i to će se u narednom periodu dokazati – da što god neko(?) više bude (veštački) smanjivao brojke, procente ili ih, pak, uvećavao u zavisnosti šta time želi postići – to će izazivati dodatno nezadovoljstvo kod ljudi i njihov broj će neminovno i progresivno rasti. Kada se, ili ako se, neko, posle svega ovoga, trzne iz zanešenosti i opijenosti vlašću i dozove se pameti, možda će biti kasno.

  11. zamolio bih uvaženu gospodu da paze kako upotrebljavaju reč
    drek
    jer to na srpskom znači izmet, fekaliju…

  12. tako su i slobini provocirali narod sa svojim glupim izjavama kao recimo onaj smešni milutinović koji je rekao da je izborna komisija pobrkala lončiće,pa je krenula lupnjava u šerpe.smaraš čoveče sa tvojim lažnim anketama,lažnim procentima,lažnim bdp-om.ako ćemo o procentima,sa sve pokradenih par stotina hiljada glasova imaš samo 25% glasova biračkog tela i sa tim procentom držiš srbiju u tamnici.ovde više nemaš posla sa opozicijom ,nego sa narodom,a to se po diktatora uvek loše završi

  13. A zašto Vi brinete što opoziciji pada rejting i kako znate šta građane ne vole kada ne komunicirate sa građanima. Možda malo pričate sa svojom strankom a najčešće razgovarate sa samim sobom. Ali , sve prolazi pa će i ovo Vaše proći. Molim Boga da to bude što pre

  14. Kad budem glasao naravno da cu glasati za DREKU a nikako za partije na vlasti koje polako ali sigurno unistavaju ovu zemlju postavljajuci na vaznim funkcijama u Srbiji kadrove sa sumnjivim diplomama,neadekvatno obrazovane i nesposobne .Zalosno je sto je u Srbiji danas samo vazna partijska pripadnost,jer clanska knjizica otvara sva vrata.Aleksandar Vucic lebdi u svemiru umesto da stoji cvrsto na zemlji i evidentno je da uziva u svojoj popularnosti kod naivnih koji veruju medijima koji su pod njegovom kontrolom.Sve ima svoj kraj to bi trebao da shvati.

  15. Politička i ekonomska kriza, kriza morala, kreiza države – svih institucija države, postoji u Srbiji otkad je vučić uzurpirao vlast! On se bavi rejtingom, komentarisanjem svegani svačega, odlučivanjem o svemu i svačemu, umesto da se bavi poslovima koji su jasno i precizno predviđeni Ustavom. Zato mora da ode. I ne samo da ode, već da ode u zatvor! I, ma koliko se to u ovom trenutku činilio neverovatnim, on će svakako završiti u zatvoru mi odgovaraće krivično za sve brojne afere bu kojima je učestvovao i koje je inicirao i od kojih se materijalno okoristio. Živi bili pa videli-

  16. Zato što diktatore imaš 100 posto podrške mrtvih. U Beogradu nisi mogao da skupiš deset hiljada ljudi, već si morao mučene i neuke poslušnike za sendvič i pivo da dovodiš iz čitave Srbije. Zar možeš da zamisliš da kada igra Zvezda sa Napolijem se doovode autobusima navijači i plaćaju im karte i dele sendviče da bi navijali za Zvezdu. Beograđani te ne vole, ne uvažavaju i mrze jer si pogazio sva moralna i ljudska načela pristojnosti. Kada budeš skupio četrdest hiljada pristalica u Beogradu, bez sendviča, spiskova i piva imaćeš prava da nešto kažeš o svoj vlasti Beograđani su Ti rekli šta o Tebi misle a i ostali polako pristižu. Uskoro će Ti zviždati u čitavoj Srbiji kao u Beogradu. „A šta ćemo onda.“

    1. Gde ode ,Miki. Sada i fudbal uvlačiš u svoje prljave političke igre. Autobusima dovodjeni navijači iz cele Srbije na utakmicu Zvezda – Napulj!!! Pa,izvini na izrazu, slepče, Zvezda je unapred prodala paket ulaznica za tri utakmice! Mrziš previše, raspašćeš se od mržnje.I dajte ,molim vas, dosta sa tim pretnjama.Znate onu- „motka ima dva kraja“,ali zaboravimo to. Uzgred, istraživanja vrše izmedju ostalog respektabilne svetske organizacije.Tek toliko da se zna. Ali, bez obzira na to – čovek kada se nadje sam u kabini,pred kutijom, on donosi odluku,jel tako. Zato se ostavi pretnji,mržnje,jer – ona će te uništiti.Ćao,nema više.

      1. Vidi se Vuciceva skola, nekultura komunikacije. A i pogresno tumacenje komentara. Tezak tekst za Vuckovog bota.

  17. Ne znam da li neko zna o čemu predsednik pregovara sa Tačijem. Ne postoji ni skupštinska platforma o pregovorima, niti režim i poslanici režima u Skupštini dozvoljavaju diskusiju na temu KiM. Dakle ne znamo o čemu predsednik Vučić pregovara, a on je te pregovore potpuno privatizovao.

    1. To ti je druze tzv „Unutrasnji Dijalog“ kako ga najavi Prvorodjeni 🙂

  18. Vučić je zaboravio da je Milošević u jednom momentu imao oko 90 posto podrške,pa znamo kako je završio.Ovaj će i gore jer će ga uništiti njegovi preletači kada mu osete početak kraja.Oni će biti najbučniji da ga oteraju!Jer uvlakače ostaju uvlakače i uvek traže boljeg gazdu.A to je njegov kadar.E moj Vučiću,pitao sam se da li si naivan ili glup..više nisam siguran.

  19. Druže predsedniče,
    niti smo za dreku, niti za drek koji nam servirate svakim svojim govorom.
    Ako ne odete mirnim putem, završićete u dreku i uz dreku.

  20. Pošto se završi pitanje Kosova, bićeš za svoje saveznike faktor stabilnosti na Balkanu. Šta posle? Rusija je daleko, a i nije neki prijatelji, više puta dokazala do sada. Merkel? Ode u penziju. Putašenko, da, dokazani srpski prijatelj, imate toliko toga zajedničkog i državu. Vučiću, kola su počela da idu pozadi, čujem kočijaše.

  21. Vučić je danas govorio o strankama koje su pod Djilasovom paskom- DS,Narodna stranka,Dveri ,Tadičćeva, Živkovićeva…A ne o narodu,dakle, ne mešajte babe i žabe. Jer, kada ovako reagujete,onda je apsolututna laž da su gradjani spontano izašli i da ih ne vodi Savez za Srbiju,što se znalo od početka. Kapa dole onim gradjanima koji izlaze zbog muke,a ne zato što mrze Vučića. I drugo, neka se izmeri svaka stranka posebno.Garantujem vam da ni jedna ne može da predje cenzus,a neke su na nivo statističke greške. To je to, treba da se zna.

  22. Predlažem ovoj aktuelnoj vlasti: ljudi, pozovite sve moguće medjunaodne posmatrače_ OEBS,zvaničnike država,EU,Kvinte,CIE, Mi5 i Mi6…Sve zapadne ambasore,neka prate izbore.Raspišite ih i neka ih oni nadgledaju. Prekinite ovu muku i ovakve besmislice koje se pišu na ovcoj stranici i na besmislene izjave pojedinih opozicionih političara. Dakle, izvolite , gospodo na crtu, pred svim reflektorima medjunaodnim,pa „kom obojici,komp opanci“. Ja znam rezultat, jer znam da je ovo narod srpski,a ne samo onaj koji živi u „krugu dvojka“.

  23. Mzda nisam dovoljno pametan te nisam razumeo sta je BOS hteo da kaze uporedjujuci izlaznost na izbore u Sloveniji. Inace ceo njegov govor ili govori nemaju nikakvu jasnu koncepciju ni jasnocu sta je zeleo da kaze. Dobro je neka ovako nastavi, brze ce se narodu zgaditi I brze ce otici., sto je jedini spas za Srbiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.