Vučić opozicionim strankama: Ne dolazite u Skupštinu zbog odgovora već zbog samopromocije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Opozicija i ne treba da dođe na tu sednicu na kojoj će se odlučivati o Kosovu. Ovaj čovek je uvek hteo da sam vlada i odlučuje, pa neka i sad sam odluči.

  2. čega se ovaj plaši tuđe promocije ,pa on svakog dana se promoviše na televiziji i u štampi ,što se plaši tuđe promocije,pa Srbija nije njegova dedovina da samo on može da radi šta hoće ,zar nas je malo unazadio sa njegovom politikom koju mu je zacrtao Toni Bler još u početku kad je postao predsednik . Koga pravi budalom ,sebe ili narod Srbije.

  3. E sad razumem ono: “Blago onome što rano poludi….”. Samo da poludim i biće mi lakše, ovaj čovek će mi tad biti zanimljiv….

  4. Pre će biti „nismo zainteresovani da preuzmemo krivicu za tvoj zakenj u spoljnoj politici, sam si kriv za ovo“

  5. …Vise je Zoran Milanovic uradio za Srbe na KM svojom realnom izjavom nego svi Srbi i Srbijanci i levi i desni politicari i lele-mudi i intelektualci i akademici…od 99 do danas…

  6. Sve su to politicari u pokusaju. Retko ko je vredan svoje pozicije i poziva. Tu su zbog debele plate i promocije. Pljacaju ovaj narod svakog dana bez grize savesti.

  7. Ko o čemu, naša baba o promociji, samopromociji, propagandi, manipulaciji i isključivo o onome što sam jedino i radi.

  8. Opozicija je neozbiljna – -umesto da ode po pozivu Vrhovnog, klekne i ispruzi dlanove, te pokorno primi packe ( a ne zna se zbog cega, jer sem N,jega u spileraju oko Kosova niko ne ucestvuje) sad ce doci na sednicu Skupstine (kao da je njihova, a ne Njegova) i ne daj boze postavljati pitanja i davati pametne predloge! Ccccc…

  9. Decenija neprestanog davanja, a bez ikakvog protivdobitka, decenija zamajavanja, samohvalisanja i svakodnevnih obmanjivanja… i sad kad je djavo dosao po svoje cujemo samo smrcanje bez spremnosti da se polozi racun za samovolju i ignorisanje strucnih i odgovornih ljudi.

  10. zvezdan slavnić u rijalitiju, radikalčić av u skupštini. Zlo kao što je radikačlć av nažalost radnja se, al bar da na svakih 1000 godina se rodi takva ljiga od čoveka.

  11. Ma ovaj covek je uzeo proviziju za Rio Tinto i mora da ispuni neka obecanja, zasto je frau Merkel dolazila pred kraj mandata.Ende

  12. Pa ti si u non-stop izbornoj kampanji, pa zašto onda ne bi bili i drugi? To je tvoj izum.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.