Vučić: Oružje donosi zaradu

Ostavite komentar


  1. Na svetskom tržištu potražnja za oružejem je kao nikad, mi smo svoju proizvodnju municije već prodali, rekao je Vučić, navodeći da će uskoro, kroz odgovarajući zakon, moći i strani kapital do visine od 49 odsto da uđe u domaću odbramebenu industriju.Aleksandar Vučić radi na privlačenju stranih investicija i novih radnih mesta.

  2. Tačno, ali zašto preduzeća naše namenske industrije ne plaćaju porez i obaveze prema državi, pa su po tom osnovu među najvećim dužnicima državi, a onda država taj dug konvertira kao svoje vlasništvo, i tako u krug?

  3. Zna presvuceni radikal sta treba za narod. Za pametnija resenja da se naprave pare on ne zna!!! To je cinjenica.

  4. А шта би са оним "сакривеним,а од нејаког небојше,пронађеним" оружјем на путу до виле АВ замлаћојле! ?-Појела маца!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.