Vučić: Po broju revakcinisanih Srbija prva u Evropi, uskoro će biti i po broju vakcinisanih

Ostavite komentar


    1. Srbija ide pravim putem, uskoro ćemo biti prvi i po broju vakcinisanih u Evropi. Vlast je još jednom opravdala naše poverenje i odlično se izborila u najtežoj situaciji.

    1. Bravo za vas. Dobro je da znate i da se razumete u farmaciju, bas kao i AV. Mi smo sampioni vakcinacije jer se bodemo.vakcinama koje drugi nece. Sada hoce, ali 3 meseca kasnike, nakon 3.meseca da drugi probaju. Takodje, ni sami Rusi ne veruju ne veruju svojoj.vakcini. Takodje, ni zapadnjaci ne veruju bas u vakcine dvoje I istocne, ali kod njih ipak postoji bolja kontrola i sloboda izražavanja. Zato ruske i kineske i ne prolaze na zapadu.

  1. Ode Djole, a ovaj i dalje po starom. Daj mu Bože razuma i pameti. Neki (ne)ljudi nikada ne nauče.

    1. vi kad nemate sta da zamerite vucicu vi mu zamerate sto nije u zalosti za svakim malo poznatijim umetnikom, vi smatrate da treba zivot drzava, sve da stane zbog na zalost smrti jednog umetnika… ko vas je tome naucio?

  2. Vidi Gari, politicari iz regiona salju izraze saucesca jer je otisao spomenik zvani Djordje Balasevic. On jedan bio i nikad niko vise nece biti kao on. A ti Gari ne otvraras usta, da Bog da ih vise nikad ne otvorio !

    1. Gospodine Jovane, ako vas i mogu nazvati gospodinom posle ovakvog teksta, treba da vas bude sramota za po najvise kraj vaseg komentara. Sto se tice preminulog Muzicara i kantautora, meni licno je iskreno zao, i izjavljujem saucesce porodici preminulog. Znate nekada se saucesce izjavljuje i preko telegrama ne mora uvek da bude javno preko portala. a kada smo vec kod portala, zasto pojedini portali koji su onomad velicali balasavica u pljuvanju vlasti i pisanjupesama protiv vlasti, zasto nisu napisali neku ves o njemu? a kada ste bas toliko pametni recite mi da li su oni koji su placali ozbiljnu svotu novca sada vec pokojnom balasevicu da pise pesme protiv vlasti i upotrebljavali te pesme za svoje politicke skupove, da li su mu oni izjavili saucesce? molim za odgovor!

  3. Kritičari dajte već jednom dozovite se pameti, gledajte stvari kakve jesu. Svi sa strane jasno kažu i hvale Srbiju po mnogim pitanjima. Da ne pominjem kako se Aleksandar Vučić izborio sa nabavkom vakcine j da smo najbolji u Evropi po broju revakcinisanih, a uskoro ćemo biti najbolji po svim parametrima u broju vakcinisanih.

    1. zasto mislite da je srbija, vlast i narod budala, zato sto smo vakcinisali veliki broj stanovnika nase zemlje, vi mora da ste jedan od onih antivaksera, koji misle da su popili svu pamet ovoga sveta

  4. Srbija je uspela da kaže da odgovornom politikom, i mudrim potezima je sve moguće. U nabavci vakcina Srbija je pokazala vesliku sposobnost, kao i u organizaciji vakcinacije.

  5. Sve brojke su transparetne, sve možete sami da izračunate. Ja računam da će nam ova godina biti mnogo bolja nego prošla.

  6. Srbija je primer kako se treba izboriti za svoj narod i dalju imunizaciju stanovnistva. Ogroman trud je bio potrban da bi smo bili ovako jaki i uspesni.

  7. Sta vise reci,a da nije receno?!Sta vise napisati , a da nije napisano?! Sem jedno veliko HVALA, predsedniku Vucicu sto je ovoliki borac za svoj narod.. Ziveli svi zajedno!!!

  8. Hrabre odluke i dobra organizacija daju rezultate koji se ogledaju u tome da ubrzo postajemo prvi u Evropi po broju vakcina.

  9. Ogroman uspeh Srbije. Trenutno smo prvi u Evropi po broju revakcinisanih osoba a uskoro i prvi po broju vakcinisanih. Licno smatram da je to retko ko ocekivao i da je ovo veliki uspeh i pokazatelj a i dokaz vizionarstva i drzavnickog vodjenja zemlje!

  10. Sve je to lepo. Samo me zanima kako to jedna Svajcarsk,Nemacka,Austrija.. nisu bolje od nas?!
    Sve mi nesto sumnjivo…
    Ima li pametni av av neku pricu ZASTO smo bas mi najvise pelcovali,a ne jedna Svica?!

  11. Sta je to vazno jesmo li prvi ili drugi oko te vakcinacije nego je vazno koji smo po standardu zivota a tu smo medju poslednjima ako ne i poslednji.
    Zato, nemoj mi, te suplje.

  12. Gospodine predsedniče , šta je ovde najvažnije ? Da li da se vakcinišemo i da se zaštitimo od ove napasti , ili da stalno ponavljamo kako smo prvi u regionu , te drugi u Evropi , šesti u Svetu …? Kad već to ističete , onda recite i na kom smo mestu u Evropi i po broju preminulih lekara .

  13. Srbija ce zasigurno voditi po broju revakcinisanih u evropi, ali sam uveren da ce po broju revakcinisanih biti i medju prvih 10 zemalja sveta, bas iz razloga jel velike zemlje, gledaju da prvu dozu daju svima, dok za drugu ne mare

  14. Veliki broj vakcina koje je Srbija nabavila daje nadu da ce borba sa koronom jos malo biti gotova. Predsednik je ulozio sve napore da dobijemo vakcine koje ce spasiti zivote, vratiti nas u normalu, da se zajedno borimo za bolju buducnost!

  15. Imamo srece sto je EU svojim clanicama dala preporuku da ne koriste kineske i ruske vakcine,sto su one to u becini i prihvatili.Da je EU otkupila od kineza 100.000 miliona vakcina,mi kao siromasna drzava u odnosu na EU ostali bi bez vakcina u ovom broju.Tako da treba biti objektivan u davanju izjava,pogotovo od politicara.

  16. Zahvaljujuci velikoj odgovornosti vlasti za zdravlje nasih gradjana dosli smo i do ovakvih rezultata.

  17. U poljoprivredi na svim kulturama dolazi do napada biljnih obolenja ( gljiva,nakterija i virusa) kao i stetnih insekata.Ako se na jednoj povrsini pojavi potreba u suzbijanju ovih nametnika tada se uradi tretman odgovarajucim pesticidom na celoj povrsini.Isti je slucaj u veterini.Lekari govore o zastiti oko 2,5 miliona gradjan,medju onih ostalih 5 miliona ostaje virus koji ce 10% zaraziti onekod kojih nije doslo do imuniteta posle vakcine.Virus ce uvek imati domacina koji moze biti bez simptoma ali veoma opasan za sirenje zaraze.Kako ce se posle vakcinacije koja ce trajati i 6 meseci(moguc rok imunizacije) dok jedne vakcinisemo,drugi gube imunitet,treci domacini virusu koji je u medjuvremenu mutirao po treci put.

  18. Vakcinacija je cilj i rešenje pandemije za sve koji razumeju neophodnost imunizacije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.