Vučić: Uskoro ugovor o nabavci, primiću prvu vakcinu

Ostavite komentar


  1. Gde su ugovori i obecani racuni za respiratore i medicinsku opremu koje ste iskljucivo vi obavljali druze predsednice SNS koji ste i Predsednik Srbije Aleksandre Vucicu ? Zasto ste slagali 6 miliona zitelja u Srbiji ? Zatso krijete racune , da nije doslo do nekih teskih muljavina ? Ne znamo dok ne iznesete na videlo. A cekamo mi koji pamtimo.

    1. BICE,BICE JOVANE,STANCUJU SE.

    2. @Jovan
      Da li moze da se procita vest bez glupih komentara? Kakve ugovore trazite? Kupovano na crnom trzistu i ne samo mi vec i USA, Francuska, Italija…
      Niko od njih nema nikakve ugovore. Cak je bilo i otimacine. Da li znate malo English pa da procitate sta se desava u svetu ili neko mora sve da vam prevede i nacrta? Jos ubedjen covek da napisao nesto pametno…. Boze, kakvih sve ima

      1. Gledaj ovako Alek, tvoja marioneta Brnabic Ana je obecala javno u martu da ce svi racuni biti objavljeni javno a ti si to zdusno podrzao. Sad mozes da okacis vadjevine na inglis i na kinezis i da nazivas glupim komantarima i nasledno genetskim DNA materijalom. Ali su gradjani Srbije obmanuti po ko zna koji put i racuni su sakriveni sto je ocit dokaz da se onaj ko je muljao natrpao gotovine u dzep ili na racune u abudabiju. A zna se ko je muljao i hteo da ode licno u magacine da donese respiratore. Toliko, ne bih te zadrzavao vise.

      2. Ako ste vi u stanju da progutat te glupe priče o kupovini respiratora na crnom tržištu, bez papira, to je samo vaš problem.

    3. ON ce PRVI primiti nemacko-americku vakcinu
      ON je doneo odluku o nabavci vakcine „Fajzer i birth“ (za sebe) a …“očekuje se da zdravstvene vlasti donesu odluku i o prisustvu drugih ( kineskih, indijskih, itd.) vakcina na tržištu“..(za plebs iliti raju)

      I o kakvom trzistu prica: vakcina protiv COVID 19 MORA BITI BESPLATNA ZA SVE!

      BTW: Fajzer i birth NE POSTOJE.

      Postoje Pfizer and BioNTech.
      Pfizer je americka firma a BioNTech nemacka.
      On ne zna ni naziv firmi od kojih narucuje vakcinu.

  2. Vi kao bivsi ministar zdravlja Tomica Milosavljevic.
    Da li ce biti pred TV kamerama ?
    Tu Konovu. vakcinu. spalismo.
    Proverite vi Predsednice Kona uz pomoc keramicara.
    Sto je sigurno,sigurno je.

  3. Već mu se „javlja“ i od kogai i koliko i po kojoj ceni. Naravno tender nije potreban jer nas vodi Predsednik. Gde ćeš poštenije i bezbednije za građane Stradije

  4. Infektivna je puna, džabe vlada i zdravstvo čine sve kad narod ne sluša. Ne sumnjam da ćemo nabaviti proverene i odobrene vakcine.

  5. Da li će to biti pred kamerama kao onomad kad je Goran Knežević popio mleko (ili mastiku sa vodom)? I da se ne ponovi bruka kao sa ovogodišnjom vakcinom protiv sezonskog gripa…

  6. MORAŠ.
    Da bi ostao tu gde su te ugnezdile strane gazde.

  7. TE VASE VAKCINE,KOJE PLACATE NASIM PARAMA SU U FAZI ISPITIVANJA..
    STA RADITE?

    1. Decko smiri hormone.. Vakcine se nabavljaju tek kada prodju ispitivanja. Nemacka vec prve doze prima oko Nove Godine. Mi, verovatno tokom zime i proleca i to nece biti za sve jer niko nije lud da ti proda toliko kada ima ozbiljnih kupaca. U USA samo za penzionere bice besplatne. Ostali u USA moraju da PLATE.

  8. Sve mora da bude odobreno od strane nasih strucnjaka pa i vakcina protiv korone, koja god da je u pitanju.

    1. nasih strucnjaka? Kojih? Mislis onih iz tzv Kriznog staba! Sedi dole! Za tebe nema sendvica!

  9. Pitanje je koju cete vakcinu da primite, gospodine Vucic. Zar bi bio prvi put da nas obmanete i kako vec znate da je dobra?. Molim Vas, pojasnite nam.

  10. Prvi ce primiti, ali „vitaminski koktel“ vakcinu. Na TV ce to biti vakcina protiv kovida, a zapravo niko ne zna sta on prima.. moze da bude lek za smirenje, vitaminski koktel, antitetanus ili nesto slicno…

  11. Američko-nemačku vakcinu primaj koliko hoćeš, moje porodice i mene se kloni. Znamo ko koliko nam žele dobro ti zapadni dobrotvori.

  12. Herojksi cin i nadamo se najboljem da ce nas ta vakcina spasti i vratiti na put starog i zdravog zivota…

  13. …da, primićeš „AD“ vakcinu iliti Aqua Destilate… koju primaju svi tvoji na vlasti…!!!

  14. Najbitnije je da sacekamo da vidimo kakvi su rezultati tih vakcina,ako se pokazu efikasne Vucic ce kao pravi lider da prvi primi vakcinu, da bude primer narodu.

  15. Vučević kaže da su Rusi i Kinezi najbliži vakcini, ovaj kaže da su to Ameri i Nemci, što bi se reklo, ne mogu da omanu, jedino ako se ne pojavi neko peti sa vakcinom, ili je ovo, pak, razdor u SNS?

  16. Da li je potrebno više objavljivati Pinokia,koga su izabrali retardi i olos!?
    Po mebi ne,razmislite!
    Primice maminu serpicu prvi,bolesnik!

  17. Ovo je odlična vest. Dobro je da što pre dobijemo vakcinu kako bi se život vratio u normalu.

  18. Bas Stradija, ma jos gore od Stradije, svaka cast Domanovicu, napisao za tadasnje vreme i za sadasnje

  19. Cuvajmo se medju sobom, jer Korona je vrlo nepredvidiva i nikad ne znamo koliko losa moze biti epidemioloska situacija u buducnosti! Vakcine koje treba da stignu omogucice nam da se na najbolji nacin izborimo sa datim problemom i izadjemo kao pobednici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.