Vučić: Potrebna hitna nabavka vakcina

Ostavite komentar


  1. Vazno je nabaviti kvalitetnu, bezbednu i proverenu vakcinu i to sto pre. Jedino tako ce se suzbiti korona.

  2. Siguran sam da ce predsednik i Vlada dati sve od sebe da nabavimo veliku kolocinu vakcina koja je potpuno bezbedna

    1. Bravo za objavljeni komentar „prosečnog“ čitaoca Danasa. A kada ste sahranili opoziciju? Vidim da je kod vas nema a nisam čuo da je umrla!

  3. Pa zar nije pre 10 dana izjavio da je obezbedio milion i osamsto hiljada vakcina, koje stizu u decembru, premda nije bio siguran ko je proizvodjac. (ali nije bio siguran koja je firma). Verovatno je zaboravio sta je rekao.. Slabo pamti, brzo zaboravlja..

  4. Reče li Lonac još u januaru-februaru da smo mi sposobni da u vrlo kratkom roku napravimo vakcinu protiv najsmešnijeg virusa koji postoji samo na Fejsbuku? Šta bi sa tim?

  5. Nadamo se da cemo nabakvom vakcina koje su definitivno neophodne u borbi protiv virusa,stabilizovati situaciju i da ce doci do smanjenja broja obolelih korona virusom.

  6. Nikada dobro ne prolazimo jer nemamo sistem. Sistem u kojem svako radi svoj posao. Ovako, gubimo vreme cekajuci da jedan covek o.svemu odluci, a pri tome je neuk za 99% stvari ( kao i svi mi ali zato postoje strucnjaci, pravi) i ne moze doneti dobre odluke na vreme. Deyga stvar je gubitak novca. Preplacujemo sve zbog gore mavedenog ponašanja. Bitno je da se glumi da cena nije bitna , i onda, shodno tome, nema tendera i onda se prave dogovori u 4 oka i na štetu svih nas.

  7. Ovim ljudima je vodjenje drzave izgleda hobi. Sta ste cekali do sada? U nemackoj i jos nekim evropskim drzavama vec zakazuju vakcinacije. Sramota…

  8. Zdravlje naroda, nema cenu. Moramo se boriti svim silama da sacuvamo zdravlje naroda.

  9. Ne razumem ljude koji se bune protiv vakcinacije jer drugog načina da svet pobedi kovid nema.

  10. Nabavka, nabavka, nabavka ….. Sta je sa nekad mocnim Torlakom, pitam Gdina Popovica ? Mozemo li ista da napravimo ili samo da nabavimo ?? Cak smo na pocetku imali manjak kvasca jer niko nije ni to proizvodio !! Meni su to strasne stvari !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.