Vučić prekršio bezbednosne protokole da bi ispratio fudbalere

Stručnjaci za bezbednost avio-saobraćaja saglasni da je ulazak predsednika u avion koji je spreman za poletanje bez presedana

Ostavite komentar


  1. Pa Vi niste normalni!!!! Ali stvarno. Koliko god mislite da ovaj tekst može da naškodi Vučiću u grdnoj ste zabludi. Ja sam standardni opozicionar ali ovaj Vaš tekst ga samo osnažuje. Pa ovo je Srbija a ne Nemačka ili Norveška!!

  2. On moze da zeli da krsi protokole, ali oni su tu da bi ga sprecili.
    Naslov treba da glasi: dozvoljeno mu je da krsi bezbedonosne protokole.
    Po pravilu takav avion je trebalo da bude vracen, ne poleti ili mu bude zabranjeno sletanje zbog krsenja protokola.

  3. Po mom misljenju ovde je citav bezbednosni sistem samog aerodroma pao na ispitu! A takodje i policija aerodroma! Svi su spavali mirnim snom, umjesto da rade tj. postupe u datoj situaciji isto kao da se ne radi o samom “predsedniku drzave”! Medjutim oni su svi zazmurili, ali ovaj put na oba oka… i tako pali na velikom ispitu o sigurnosti aerodroma Nikola Tesla u Brogradu…
    Rezultat ispita je 100:0 za Vucica! Prosto

  4. A sto mislite da nije prosao kontrolu. Mislim znam da moze realno kako hoce da sprovodi zakon, ali mozda i jeste prosao.

  5. Ama ljudi kako Vas nije sramota.Kakav je ovo tekst.Razumem borbu za egzistenciju,tesko je sacuvati posao danas,ali napisati ovakav tekst?Pa,ajde da vidimo kome je od zapadnoh lidera trazen PCR test ili zelenisertifikat na ulasku u zemlju.Molim lepo i sirenje zaraze je bezbednosni rizik.Pa ovaj vas sef iz UG nije normalan kakve zadatke Vam daje.

  6. Nacin na koji predsednikuje, prakticno radi sta hoce i kako hoce, daje nam za pravo da sumnjamo da je prosao svaku bezbednosnu proceduru. Jos jednom nam je predsednik pokazao svu raskos svoje bahatosti i svemoci. Zamislite da je neko od sluzbenika na aerodromu imao m… pa zatrazio striktno postovanje procedure. Taj sutradan ne bi „morao“ doci na pisao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.