Vučić se sastaje s misijom Evropske federacije novinara

Ostavite komentar


  1. Ništa samo nekga ga pita "Zašto naziva novinare sa tv N 1 da su sa američke .. CIA tv ?? "

    I ponese dovoljno po naslovnu stranu svih tabloida gde se ista Tv …GOVORI O CIA TV ??

  2. Bolje da se ne sastaje. Neka pošalje RTS direktora, Mitrovića, Vučićevića, Marića i Tomu Diplomu, Nebojšu da ih obezbeđuje, Maju da im objasni kako treba da izgleda Parlament, Rističevića da im proširi kulturne vidike, Gašića da im objasni kako šverceri treba da vode državnu bezbednost, Vulina da im uredi sisteme odbrane. Dovoljno. Ne verujem da će shvatiti, pobeći će glavom bez obazira.

  3. I sta ce da im kaze? Kako u Srbiji vlada ““sloboda medija““ kakvu svet ne poznaje i nabroji im i.o. Pink, Informer & Co. ? Jadnicak!

  4. Znate šta? Ako ništa drugo, mogli biste da se potrudite da SNS/AV botariji dokazujete da ima i Srbalja, ne-botova. Dosta je spavanja na staroj slavi, verujte. Preplavićemo mi, ne-botovi, i Slaviju, i Trg republike, i Zoo vrt ako mora, ali nećemo dozvoliti da ovi od nas prave majmune. Živeo, ubijeni, Zoran Đinđić, simbol neostvarene Srbije. Samo da mu neoradikali ne podižu spomenik. I, Srblji, pročitajte, definitivno, Arčibalda Rajsa. Ova bulumenta, definitivno, nema pojma o tome. I, idite u pozorište, gledajte Nušića iz Bitolja, ili Bitole, svejedno. Gde, i kada to bejaše, Srblji? Da Vas podsetim? Vratite se pameti, ipak, sami. Biće delotvornije, samo ne slušajte AV i njegovu kamarilu, izbrišite Slobu, njegovog klona Ivicu, Voju vojvodu i sve koji uništiše našu prošlost i ponos. I otudiše, naš rod rođeni. Pitanje za te patriote – kako se, u Sarajevu, zvao bulevar od Stupa do Marin Dvora, i ulica, uz Miljacku, negde do iza Gradske većnice? Plus, koje su to Sarajlije pohodile Stepu, u zemlji Srbadiji? Naravno, nisu to bili ni Alijini, ali ni Radovanovi preci. Bili su to, neki , Andrićevi preci. Da li, ovi, imaju pojma ko su bili ti ljudi?

  5. Zamislite koliko, tek, moljaka za sastanke sa Trampom, Putinom, Makronom, Erdofanom,…!

  6. Treba ga pitati zasto vodi specijalan rat botovima protiv gradjana i to parama tih gradjana? Ovaj propagandno specijalni rat je bez premca u istoriji, prvi takav ikad tolikih razmera.

  7. Očekujem da će da ga stave na mesto NORMALNOG Predsednika,ako mu ima popravke,
    Doduše on će i da prihvati "u k o r" stare šine, za kratko.
    A onda ADIO..

  8. sad ce im objasniti da postoji tolika slobod novinara da to nigde u svetu i u veku nije ostvareno osim pod njegovim mudrim rukovodstvom. pa onda ce doci da da to potvrde vucicevic, krle, stefanovic i ostali pa ce ovima onda biti sve jasno

  9. Izgleda da nasem "presedniku", iako je pravnik, nedostaje savetnik za PRIMENU zakona! Inace bi vrla "dama" znala koje su INGERENCIJE njenog sefa.

  10. klimoglavac/ćutolog,posle sastanka,moraće acu-bokasu-gebelsa da privije na grudi!

  11. da bi smekšao kritike,odvešće zapadnjake na sveže opranu kaldrmu!

  12. Zna se zašto dolaze i sigurno neće progutati Vućićevu floskulu o nezavisnim i slobodnim medijima u Srbiji. U narednom periodu uslediće i druge packe i šamari.

  13. što Zapad ne veruje njegovim lažima,kao njegovi botovi,ćutolozi/klimoglavci,lončari i braća iz Kruševac!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.