Vučić: Srbija spremna da prihvati preporuke Venecijanske komisije

Predsednik Srbije sa delegacijom Odbora za evropske poslove Senata Francuske

Ostavite komentar


  1. Novi investitori, nova ulaganja i nova radna mesta za nase ljude!Francuska nam je velika podrska.

  2. Srbija svakim danom sve vise lici na pravu i pravnu evropsku drzavu ,u sta se uverio i sam gospodin Bize

  3. Srbija spremna da prihvati preporuke Venecijanske komisije i primeni dobra iskustva u cilju unapređenja vladavine prava.Srbija želi da sprovede sve potrebne reforme kako bi građani živeli bolje.

  4. Srbija je izuzetno posvećena reformama države kako bi u budućnosti postala ravnopravan partner, a punopravno članstvo u Evropskoj uniji (EU) jeste cilj Srbije je izuzetno posvećena reformama države kako bi u budućnosti postala ravnopravan partner, a punopravno članstvo u Evropskoj uniji (EU) jeste cilj Srbije, je izuzetno posvećena reformama države kako bi u budućnosti postala ravnopravan partner, a punopravno članstvo u Evropskoj uniji (EU) jeste cilj Srbije, istakao

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.