Vučić: U Srbiji niko neće nikoga vrteti na ražnju

Ostavite komentar


  1. Pitati predsednika o dešavanjima u privatnim tv kućama, je čist bezobrazluk. To što je i na takva pitanja odgovarao, govori vam da taj čovek nema problem i da mu je obraz čist. Ivan Ivanović je svojevoljno napustio tv „Moja Prva“, a u svojoj, kako se na kraju ispostavilo, poslednjoj emisiji, je ismevao istu tu tv kuću u kojoj se proslavio i radio osam sezona.Možda će Điki da mu kupi neku tv kuću? Hahaha.!

    1. Sendvici sa sunkom se sluze danas izmedju 7-9 uvéce u stranackoj menzi. Svratite da vas pocastimo jer ovaj komentar vise nego zasluzuje duplu porciju, barem su mi tako iz centrale javili.

      1. konobar:Bilo bi bolje da su ti iz centrale javili da su ti obezbedili neku psihijatrinsku ustanovu, da te tamo smeste kako bi ti se pomoglo.

    2. Bg Dex 1970:Taj Ivanović smoproglašeni novinarčić, da ima imalo obraza ne bi blati TV kuću od koje je osam godina primao platu i lagodno živio.

  2. Blizi se kraj tvojem samoljublju,odvratni tiranu.Puk’o si.Lizni malo usnice navlazi ta ogavne usnice suve.Ili imas secer ili si nenormalan.Pre ovo drugo obzirom da nemas secer.Oslobodi nas sebe i svojih poltrona.Uveo si Srbiju u trecu diktaturu od Kraljevine Srbije lopove.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.