Vučić uručio odlikovanja pojedincima i institucijama za doprinos suzbijanju epidemije

Ostavite komentar


  1. Retki su oni koji rizikuju svoj život i svoje zdravlje da bi pomogli narodu i zaštitili ga iz tog razloga smo jako zahvalni njima, našim herojima.

  2. Prioritet. brige predsednika za javno zdravlje gradjana na VRHUNCU PANDEMIJE ,JE PREDIZBORNA KAMPANJA.
    Ocekujemo doktora sa medaljom oko vrata i cinom na ramenima ,da nam se obrati ,tj.da procita dobijenu izjavu i potvrdi. politicku pripadnost i korektnost uoblicenu u mere protiv korona infekcije.

  3. Svaka čast svima iz svih branši,na predanosti,doprinosu i upornosti u borbi protiv Covid-a!Srbija je ponosna na vas!

  4. Neprocenjive zasluge od strane instituta i ustanova, tako i svakog pojedinca u okviru istih u borbi i odbrani stanovnistva od zaraze Korona virusa. Sve cestitke na odlikovanjima!

  5. Predsednice,
    Niste se setili udruzenja dece obolele od raka ,roditelja sa decom sa posebnim potrebama,kao sto se nisti setili u vreme vanrednog stanja dece sa AUTIZMOM lekara HEROJA , ops odlikovali ste kona?),, da olikujete za uspesnu borbu PREZIVLJAVANJA U VREME PANDEMIJE . ZAHTEVAMO , referendum i predlazemo vam sledece:
    Dobicete deo Srbije ili Bgd na vodi ,ogradite se kineskim zidom i osnujte svoju drzavu .
    Uslov je da POVEDETE ,vase vlasnike tv,ministre, plagijatore doktore stablije ,vlasnike laznih diploma,mafijase ,,zamenika. gradonacelnika …….,
    pa vladajde,klicite od jutra do mraka ,zivite u vasem zlatnom dobu.
    Hocemo cist vazduh da udisemo ,da zivimo u slobodnoj drzavi sa institucijama ,pravnom i materijalnom sigurnoscu,pravom na kvalitetno skolovanje i lecenje.
    Hocemo sve sto ste nam uzeli .
    Necemo da nas delite na podobne i nepodobne .
    Hocemo da se odvojimo i ogradimo ,JER STE NAS VI PODELILI.

      1. Pedja@ Zar je briga za decu sa AUTIZMOM,zelja za VLASCU ?
        Zar je ZAHVALNOST ,lekarima herojima na prvoj liniji – SMENA prof.dr.V Trifunovica sa VMA?
        Danli je to Vas licni stav ili ste morali prepisati , NAPISANO ?

  6. Predsednik,,Nikoga. nije zaboravio.!
    Vase namere su otkrivene ,odlikovanjem VASIH TV ,glasnogovornika i uspesnih promotera. ,vaseg lika i dela ,stila govora i ponasanja“

    Zaboravili ste ,svesno ili namerno, Dragana Vucicevica i Krstica .?!
    Divim se vasim namerama i 24h/7 radu i samo radu ,jace ,bolje ., brze ….
    Da li moze dalje?.

  7. Predsednik Vučić nikoga ne zaboravlja!Srbija mora da se bori zajedno i da svaki pojedinac poštuje propisane mere!Hvala svim našim herojima,koji podnose velike žrtve i odricanja u borbi protiv Covid-a!Hvala Srbiji,koja svim silama obezbedjuje sve što je potrebno da bi smo pobedili ovo zlo!

  8. Srbija se ponosi na svakog pojedinca koji učestvuje u borbi protiv Covid-a!Srpski narod je zahvalan svom predsedniku na neumornom zalaganju i ulaganju u zdravstvo..da se narodu omogući sve što je neophodno zarad pobede nad Covid-om!Zato,budimo odgovorni,poštujmo propisane mere!

  9. Najzasluzniji u ovoj opakoj borbi protiv Korona virusa su medicinski radnici, koji danonocno cuvaju zivote svih gradjana Srbije i zasigurno treba da budu odlikovani i nagradjeni. Hvala im sto se nesebicno daju u ovakvim, za sve nas teskim vremenima.

  10. Srbija je herojska zemlja!Srbija je zemlja heroja!U najtežim situacijama smo najjači!Ogromna zahvalnost Srbiji i svakom njenom gradjaninu u borbi protiv Covid-a!Poštujmo mere do pobede nad ovim užasnim virusom!

  11. Ala su je suzbili, svaka im cast. Kao i botovima na komentarima. Trebalo bi proveriti mentalno zdravlja nacije.

  12. Dobitnici ovih odlikovanja, zaslužuju našu zahvalnost za svoje zalaganje, trud i požrtvovanje u borbi protiv pandemije.

  13. Srbiji i njenom narodu medalje nisu nepoznanica!Srbija je možda teritorijalno mala zemlja,ali ima veliko junačko srce!Svaki pojedinac,koji doprinosi u borbi protiv Covid-a je ponos svoje zemlje!

  14. Danas u nam takvi heroji potrebni u sto vecem broju. I dobro je fala bogu da ih Srbija ima dosta. Mnogo vise nego sto ih je nagradjeno, ali svi (normalno) nisu mogli da se nadju na ovom mestu. Ima i onih koji svakodnevno podmecu „klipove u tockove“, ali su oni marginalne licnosti.

  15. Medicinski radnici su heroji Srbije. Junački se bore sa opakim i neviljivim neprijatelje. Nadam se da ćemo uskoro pobediti ovaj vurus jer je i njima neophodan odmor.

  16. Predsednik medaljama i odlikovanjima odaje zahvalnost i pruža podršku svima koji su se nesebično dali u borbi protiv pandemije.

  17. Zasluga herojima danasnjice koji su na prvoj liniji fronta,otisla u prave ruke.Heroji,koji ne znaju za strah,vrlina im je odgovornost i spretnost.Spremni da se uhvate u kostac sa najvecim problemima.

  18. Potpuno zasluzeno su medinski radnici sa velikih instituta koji se svakodnevno bore protiv virusa Covid-19 dobili ova priznanja. Dugujemo im jedno veliko Hvala.

  19. ZABORAVILI ZASLUGU NAJZASLUŽNIJEM U BORBI PROTIV COVID-19?

    Čovek koji od početka pojave korona virusa angažovao sebe u potpunosti u borbi protiv te napasti. U početku bio je: lekar, medicinska sestra, analitičar i zakonodavac. Uspeo je da najstarije građane stavi u kućni pritvor, kako ne bi se zarazili, nabavio je na milione maski za maskiranje usta i nosa, kako bi se izbeglo unošenje virusa i da se ovi organi stople. Sada se angažuje na obezbeđenju vakcine protiv korona virusa. Posmatrao je ponašanje lekara i drugog osoblja i dodelio ordenje i medalje, a pri tome niko se nije setio da predsednika odlikuje najvrednijim ordenom koji postoji u zemlji. Zbog toga, predlažem što hitnije da se odlikuje predsednik, kao najveći borac protiv korona virusa u zemlji, a možda i u celom ovozemaljskom svetu. Zaslužio je višestruko, hvala mu na tome!!

  20. Čovek koji od početka pojave korona virusa angažovao sebe u potpunosti u borbi protiv te napasti. U početku bio je: lekar, medicinska sestra, analitičar i zakonodavac. Uspeo je da najstarije građane stavi u kućni pritvor, kako ne bi se zarazili, nabavio je na milione maski za maskiranje usta i nosa, kako bi se izbeglo unošenje virusa i da se ovi organi stople. Sada se angažuje na obezbeđenju vakcine protiv korona virusa. Posmatrao je ponašanje lekara i drugog osoblja i dodelio ordenje i medalje, a pri tome niko se nije setio da predsednika odlikuje najvrednijim ordenom koji postoji u zemlji. Zbog toga, predlažem što hitnije da se odlikuje predsednik, kao najveći borac protiv korona virusa u zemlji, a možda i u celom ovozemaljskom svetu. Zaslužio je višestruko, hvala mu na tome!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.