Vučić: Vidi se da epidemija slabi pa su mere uvedene zbog širenja virusa ublažene

Ostavite komentar


  1. Nisam poznavalac materije kao ON, ali bih voleo da nam objasni na osnovu cega vidi smanjenje epidemije?…

    1. Na osnovu informacija koje dobija od stručnjaka, proporcionalni rast obolelih je u padu, što je jasan pokazatelj da epidemija gubi zamah.

  2. Predsednik, treba da savlada elektronski mikroskop , pa da bude najbolji u proceni situacije…!! Procene, politicke prirode su nezahvalne ,u drugom poluvremenu…!!

    1. Ovo nisu procene političke prirode, već izjave koje se zanivaju informacijama koji su dali stručnjaci, a koje jasno pokazuju da je broj novo zaraženih u padu u ondosu na broj testiranih na virus.

    1. Nešto od jutros videh ni da ovi drugi ne sede skrštenih ruku, izašli sa pitanjima na ulicu sa pitanjima, maskama i ostalom zaštitnom opremom po preporuci vlasti ali nevideh da niko ne nosi i plastičnu kesu?

  3. lakše se diše kada se dobije informacija da virus za sada slabi a i ova košava pročistila vazduh i oduvala ga bar na neko vreme?

  4. Dočekali smo i taj dan. Svetlost na kraju tunela. Sada je jako važno slušati preporuke struke i polako ublažavati mere.

  5. Svako normalan vidi da smo pre na 750 testiranih imali po 300 400 zarazenih a sada imamo , na 3 hiljade i nesto oko 300 zarazenih.. VELIKI USPEH;SRBIJA SE OPORAVLJA!

  6. Sa slabljenjem virusa, postepeno se ublažavaju i mere koje su donesene zbog istog, ali i dalje je virus prisutan i dalje moramo da se pridrzavamo mera i da budemo odgovorni i disciplinovani!

  7. Lepe vesti za Srbiju! Posle vise od mesec dana discipline i mera zastite, najzad smo dosli u situaciju da virus slabi. To je znak da je pobeda blizu!
    Cuvajmo se jos malo, a onda cemo da nastavimo gde smo stali i da nadoknadimo sve sto zelimo!

  8. Logicno je da se sa slabljenjem empidemije postepeno vracamo u normalan zivot. To smo valjda i jedva cekali, pa bi trebali da se radujemo.

  9. Mere se polako ublazavaju, ali ne smemo mnogo da se opustamo, budimo i dalje disciplinovani kako bi iskorenili ovaj virus do kraja, budimo savesno zastitimo sebe, zastitimo druge, zastitimo svoju zemlju nove epidemije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.