Vučić: Zamolio sam Željka Mitrovića da ukine rijaliti, videćemo hoće li pristati

Ostavite komentar


  1. Željko zvani hotelska soba i njegov sin poznatiji kao pešački prelaz.

  2. Ukinuti televizije Pink i Happy i ne treba Vucic da moli niti da pise molbe nego da se ukinu ove televizije i da se smene clanovvi rema.

  3. O Boze,ovaj zaista glumi Boga.Jel mogu ja da dobijem jednu sedmicu na LOTO-u,please

  4. Zamisli drzave. Predsednik moli vlasnika privatne televizije da ukine reality programe? Zar se to ne resava preko institucija, REM-a ili postoji samo on u ovoj drzavi?

  5. Fin neki čovek. Zamolio Mitrovića!? Tako on i Brnabićku zamoli da uradio ono što je on odlučio.

  6. II TI SI MI NEKI PREDSEDNIK DRZAVE KOJI TREBA DA VODI ZEMLJU U PROSPERITET I BOLJE DANAS I SUTRA. BAS SI SE UZIVEO U AMERICKI RIJALITI. JADO !!!!!!!

  7. Ala je ova prica suplja. On ga zamolio i covek se dobrovoljno odrekao zarade i miliona evra ulozenih u posao. Nisto od toga nije istina nego masna laz. Pricu nebi mogli da prodaju deci iz Afrike koji neznaju gde je Srbija. To je ko kada bi policija molia kriminalce da se odreknu kriminala umesto da ih pritvore.

  8. To se rešava zakonom,a ne molbom.Toliko bi svaki pravnik trebao da zna,a „najbolji“ u istoriji Pravnog fakulteta ….

  9. A šta je ponuđeno kao odšteta za ukidanje rijalitija, da nije možda neki ugovor sa državom o kupovini Žeksovih dronova?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.