Vučićeve reforme

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Ipak se opredeljujem da verujem u ono što kaže premijer. Na analitičke performanse ne nasedam.

  2. Deceniju i duže su pljačkali ovu državu na sve moguće načine i sad se pojedinci nađu pametni da diskredituju ono što je u relativno kratkom vremenskom roku urađeno u pogledu finansijskog oporavka zemlje, iako to potvrđuju i relevantne institucije tipa Svetska banka i MMF.

  3. Koliko vidim, fabrike se otvaraju i danas iako su izbori iza nas. Da li je ovo što je ostvareno dovoljno – naravno da nije, ali je mnogo bolje od vremena kada su nas potencijalni investitori zaobilazili u širokom luku, a radnici ostajali bez posla ili su radili a nisu primali plate. Nije bilo perioda u godini kada u budžetu nije bio ogroman deficit, a rast je bio negativan. Dakle, ima nas koji se dobro sećamo tog perioda, tako da ne vredi omalovažavati postignute rezultate. Osim toga i Vučića uvek čujete da kaže da treba još više i upornije raditi.

  4. Pesimizam u ovim ljudima je posledica sebicnosti i nedovoljno saznanja o promenama koje se desavaju i vesto izbegavaju da pomenu posledice vladavine DSa koja je dovela zemlju na dno svih vrednosti i mogucnosti.

  5. Odakle izlaze ovoliko pametnjakovica i strucnjaka? Kad bi ih sve sastavio, i dao im to sto komentarisu da prakticno sprovedu, e onda bi to bio crtac!

  6. Koliko su nas prethodne vlasti zadužile, sad slobodno možemo reći da smo u velikom suficitu.

  7. Muka mi je od ovih silnih analitičara i novinara koji samo znaju da kritikuju rezultate sadašnje Vlasti kao da su oni nasledili ogroman suficit a ne zemlju pred bankrotom.

  8. Reforme daju odlične rezultate, i narod nije slep pa da to ne vidi. A uvek će se naći ovakvi koji će na sve načine gledati da ospore sve što je premijer uradio za našu zemlju.

  9. Ko će još da sluša šta pričaju ovi koji nemaju pojma o životu. Jedino što znaju da rade to je da blate postignute rezultate onih koji stvarno rade nešto za Srbiju i naš narod.

  10. Samo slep čovek nije u stanju da vidi rezultate koji su ostvareni zbog sprovedenih reformi, zato premijer ima punu podršku naroda da nastavi da ih sprovodi, jer je evidentno da ćemo zahvaljujući ovim reformama imati mnogo bolju budućnost.

  11. Uvek će postojati oni ljubomorni i zavidni zbog uspeha koji trenutna vlast i premijer ostvaruju. To je slučaj i sa ovima koji očigledno na sve načine pokušavaju da umanje uspeh premijera zbog sprovedenih reformi ali je očigledno da nemaju ni jedan odgovarajući argument za to što kažu, što znači da ovako pričaju samo iz čiste zlobe i zbog toga što su zavidni i ljubomorni.

  12. A zasto se neki od ovih analiticara ne kandiduju za predsednika,vidim da sve znaju pa zasto onda ne pomognu svojoj drzavi i svom narodu?

  13. Gospodo "analiticari" sad ste upitni da li ce biti suficit ili deficit a sami znate da je to od 2000 do 2012 bio sigurnjak deficit uz rasprodaju javnih dobara , nepravite narod naivnim.

  14. Reforme Aleksandra Vučića će ojačati našu državu, i ojačati da građani rade na tome da Srbija bude jaka i stabilna. Srbija je na pravom putu razvoja i naprezka. Reforme donese ekonomski napredak i razvoj, donose nova radna mesta i investicije.

  15. Kako vam nije dosadno da izmisljate , vi ste veci strucnjaci od MMF ili razvojne banke Evrope?Oni znaju tacne cifre i rekli su da je Srbija sve zdravija ekonomski.

  16. Mogu ovi ekonomisti da pricaju sta god zele ali Srbija je krenula da se oporavlja i verujem da ce se sa priblizavanjem EU standard gradjana popraviti. Ima ih oko nas koji su to isto prosli.

  17. Kad su toliki strucnjaci sto nisu uradili nesto pre Vucica. Lako im je sada pametovati.

  18. Da li su Zec i Stevanovic vodili evidenciju koliko je ljudi iseljeno u vreme dok je DS bio na vlasti? Tada nisu bili toliko glasni u kritici. Njihove ocene vise aveze sa politikom nego ekonomijom.

  19. Reformfe su neophodne i to je bilo receno pre izbora i sa tim se narod na izborima slozio tako da tu ne vidim nikakav problem.

  20. Prethodne vlasti su dovele drzavu maltene do samog dna. Zaduzili su se na sve strane tako da su reforme bile neophodne. Receno je da nece biti lako i narod je za to glasao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.