Janis Kuzeloglu drugo je pojačanje Partizana, nakon dolaska Andreje Milutinovića. Mladi Grk (19 godina, 206cm) potpisao je ugovor na četiri godine, ali je pitanje kada će biti registrovan. FIBA je kaznila crno-bele zabranom regostrovanja inostranih igrača zbog dugovanja prema Jaki Klobučaru u iznosu od 131.580 evra. Kuzeloglu igral na mestu krila, a u Partizanu je zadužio dres sa brojem sedam, koji je prethodno nosio Žofri Lovernj.


– Veoma sam srećan što sam postao igrač Partizana. To je veliki klub sa dugom tradicijom i odličnim trenerom. Duško Vujošević je jedan od najboljih trenera Evrope i svakako jedan od razloga zašto sam odlučio da svoju karijeru nastavim u Srbiji, braneći boje velikog Partizana. Trudiću se da igram najbolje što mogu, vredno ću raditi na svakom treningu i dati sve od sebe za tim – prve su izjave Kuzeloglua posle potpisivanja ugovora.

Murić je sledeći

Edo Murić (202cm, 23 godine) gotovo izvesno, biće treće pojačanje Partizana. Slovenački reprezentativac, koji je trenutno na Svetskom kupu, igra takođe na mestu krila i slovi za odličnog atletu. Afirmaciju je doživeo u Krki u koju je došao još 2010. godine. Za napredak u karijeri važan je bio i Aleksandar Džikić, koji je u dva navrata radio sa njim u timu iz Novog Mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari