Vukadinović: Dve trećine građana Srbije smatra da su SAD i NATO krivi za rat u Ukrajini

Tribina Nove srpske političke misli “Srbija 1999. i Ukrajina 2022. - sličnosti i razlike”

Ostavite komentar


  1. Sve ljudi rekose tacno , Vucic i dio opozicije su globalisticko zlo za Srbiju i za taj napaceni narod. RUSIJA se bori protiv malidnog uticaja Na Evropu a pogotovo na Srbiju . Cistacica is Americke ambasade pravi dneboi zadatak za Vucica kao i za Djilasa . Obadvojica su na istom putu , potpuno unistenje srpskog naroda.

  2. Svrstavanje uz Putina vodi našu zemlju i narod u konačnu propast, ponovo nas konfrontira sa Zapadom i pravi od nas metu za NATO. Ne smemo dozvoliti da postanemo Putinovi pioni.

Ostavite komentar


Društvo

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Lalićev saradnik potvrdio da je "spržio" naloge na "Skaju" Belivuku i Miljkoviću, u više navrata delovalo da će mu pozliti 7

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Lalićev saradnik potvrdio da je „spržio“ naloge na „Skaju“ Belivuku i Miljkoviću, u više navrata delovalo da će mu pozliti

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje grupi Veljka Belivuka, koja se tereti za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, a svedočio je Ilija Kovačević, jedan od poslovnih partnera okrivljenog svedoka Srđana Lalića na poslovima prodaje i održavanja "Skaj" telefona.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. novembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.