Vuletić: Hrkalović je zločinačko lice naše policije

Povodom hapšenja bivše državne sekretarke MUP-a Srbije

Ostavite komentar


  1. Ma džaba profesore ovaj tekst, ne ćita ga ko treba. Ovi što ga čitaju odavno su svesni o svemu ovome što ste napisali.Ali trebalo bi ida ovi koji nisu svesni sebe pročitaju i shvate šta se dešava,a ne da imaju povez preko očiju i vidu u ušima.

  2. Svaka cast profesore samo sta vam vredi kad su u ovoj zemlji vecina slepa sa ispranim mozgom .masinerija SNS i Pink televizije su unistile nas jadne obicne ljude.u zemlji gde nas vode ljudi sumljivih diploma i fakulteta. Gde pametna skolovana deca mora da beze iz svoje zemlje.Drzite se profesore

  3. Trajaće prikupljanje dokaza nekih pet-šest meseci,do posle izbora.Ako ostane ova ekipa na vlasti,zbog nedostatka dokaza,biće puštena na slobodu. Ako se vlast promeni,pridružiće joj se dosta onih,koji je sada optužuju…

  4. Ako hoćeš da vidiš pravo zločinačko lice pogledaj u ogledalo, raspali profesore…Te elemente ste ubacili u policiju takvi kao ti i tvoj brat Nevolja sa pokroviteljima iz inostranstva…

  5. Stoji da je narod primitivan,neobrazovan i NEINFORMISAN. Da bi uspeli nekako da sklonimo NARODNO ZLO,moramo na svakom koraku pomoci NEINFORMISANIMA a narocito javnim nastupima. Nada poslednja umire. Najbolje leci sa NADOM a ustati sa VEROM.

  6. G.dine Vuletiću,najbolje da se vi iselite iz ove zemlje i da idete u neku evropsku gde će te uživati sva prava koja jedan pošten građanin kao vi može da ostvari,a ne da se gnušate ove bespravne zemlje koja vam je samo zla nanela,zbog vaših opravdanih postupaka koje ste pokazali do 4-og februara ove godine sa ljudima za koje kako kažete ne robijaju za tone kokaina i koje nazivate braćom.
    Razmislite o tome……..

  7. I’ma li ovaj covek stvarno fakultet ?Kad ga cujem zabrinem se za Sve fakultetso ovrazovane ljude Mozda je Pao s marsa na glavu I onda ga treba zaliti Ili hapsiti Muslim da je ovo drugo ispravnije Nike fer da me pravi drustvo prijateljima

  8. Sad videh da samo pozitivne komentare objavljujete Eto sta znaci bit fakultetso ovrazovane za razliku od Nas Koji to nismo Neznamo da procenimo sta je „Dobro“

  9. Sad videh da samo pozitivne komentare objavljujete Eto sta znaci bit fakultetso ovrazovane za razliku od Nas Koji to nismo Neznamo da procenimo sta je „Dobro“Nisam rekla Ovo je nova poruka

  10. Profesore sve si u pravu, ali ti si takodje cakulao sa Belivukom i nazivao ga bratom, svi smo culi! Kako to objasnjava?!

  11. Crna Koviljka pa Vama tastatura nije ispravna ili ste nepismeni. Ja ipak mislim da Vam je tastatura u redu.

  12. Jasno „profesore“, čili smo i vidjelisve što si rekao u onim tvojim filmovima-snimcima! O ti se i dalje oglašavaš, držiš „predavanja“ studentima i javnosti!??? To je dokaz slabosti države i Vučia. Hrkalovićka je iz tvoje „ekipe“ i lako bi mogla da te pomene.

  13. Puna podrska za profesora .Samo hrabro , inace sve ode u ambis !Posledice ce se osjecati decenijama.

  14. Ooo, moralna gromado i diko naša, sve znaš, a ne znaš šta ti je na stadionu na kome si stolovao. Lep pamflet, neko neinformisan bi pomislio da si u Srbiji od pre par meseci, kad gle čuda, ti si ipak direktan učesnik, a izgleda i saradnik ovih što trguju tonama i gramima, kako ko…A ja ovaj tvoj pamflet, i ne samo ovaj, vidim kao pripremu da se jednog dana samoproglasiš za političkog zatvorenika. Uzgred, u pravu si, nisu nam institucije sjajne, može mnogo mnogo bolje, ali veruj, ne može gore od onog pre 2012.

  15. Samo trgovina uticajem? Pa nemojta pritvor za to, pa nema razloga za pritvor za to.Ona nema uticaja vec nekoliko godina.A ko je bese nju doveo u BIU i policiju i ko je nju predlagao da bude to što je bila? Da li to neko zna?

  16. Ma veliko BRAVO za sve komentare koji se sećaju i koji nisu ništa zaboravili, pa ni dotičnog…

  17. Uplašio se Vuletićda Hrkalović ne propeva o njegovoj vezi sa Veljom. Predsednik Partizana ne zna za bandu u restoranu koja tamo i danjiva i noćiva, a još pravnik i profesor fakulteta.

  18. Vuletiću moraš naći način da sve što iznosiš ima veći domet. Moraš loptu ubaciti pred njihov gol i tamo igrati. Moraš prebaciti preko linije botova i njihovih medija, a to nije teško, jer su oni dunsteri i bućkala.

  19. Sve ste u pravu a i sve znamo. Nas zanima resenje profesore! Sto kaze Bosko“ Tuc,muc, ne znam“. Dajte resenje,pusti vise pricu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.