Vulin: Borba za integritet Srbije

Ostavite komentar


  1. ne znam da li ima veceg strucnjaka za vojna pitanja od vulina. pa dezerter je najveci strucnjak. mozda ce nauciti vojsku kako da krivinasi i bezi od obaveza.

  2. То је врло прихватљиво и јако потребно Србији! Верујем да ће председник Вучић дати све од себе да то оствари али може ли успети у томе показаће време. Много је јаких и великих који нису за такву Србију!

  3. Nije mi logicno da Vulin neadekvatno obrazovan i nije sluzio vojsku po AF UF sistemu daj sta das samo nek je funkcija i udobna fotelja, prihvati veoma bitnu funkciju za drzavu Srbiju.Sto je zalosno on nije jedini ima ih jos koji su na funkcijama po partijskom dogovoru iako ih po svojim sposobnostima ne zasluzuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.