Vulin: Ćulibrk je slagao da država kupuje novine koje deli pacijentima na Sajmu

Ostavite komentar


  1. Ministre vojni podnesi ostavku zbog gerantološkog centra u Nišu u kome je obolelo 148 ljudi. Koliko znam vojska obezbeđuje ove centre.

  2. Ako stvarno citaju samo nabrojane dnevne novine, pa njima preti veca opasnost, mentalna, nego sto im preti razlog sbog koga su tamo. A tebi licno Vuline, nije normalno ni da ti budes ministar odbrane, pa jesi. Nije normalno ni da budes u vlasti, pa jesi. Nije normalno ni da budes na slobodi,pa jesi. Ali, sve te nenormalne stvari, bice ispravljene, i to vrlo brzo.

  3. Navedeni dnevni listovi su štetni po zdravlje ljudi kao radioaktivni otpad. Štetniji su od ovog virusa, treba zabraniti njihovu distribuciju a nakon toga izvršiti mentalnu dekontaminaciju.

  4. Pa u pravu je covek po prvi put u zivotu, drzava ne kupuje novine i deli na sajmu, na sajmu se mogu naci samo kurir, informera, alo, blic, srpski telegraf a to su ako me pamcenje sluzi sve drzavne ili ti novine vladajuce stranke, novine koje hvale vlast i pljuju opoziciju. Ima li potreba takav propagandi materijal kupovati, logicno je da to drzava daje besplatno kako bi jos vise psihicki dotukli nesrecnike na sajmu kao da im nije dosta njihove muke sa bolesti. Kako je njegov sin samo prenocio na sajmu i otisao a drugi cekaju po 10 dana na rezultate testova, a da on nema potrebe da bude tamo i cita kako mu je tata divan a ostali moraju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.