Vulin: Napad na Srbe je napad na Srbiju

Ostavite komentar


  1. Kad Vulin każe Srbi„voljom velikih sila, a nekada i svojim kukavičlukom – kukavičlukom prošlih generacija, ne žive u jednoj državi,“ valjda misli na sebe. On je preko Mirjane Markovic i JULa izbegao služenje vojnog roka, koji je tad bio obavezan. Što ga nije sprečilo da laže da se 1999 g. dobrovoljno prijavio u Bubanj Potoku da brani zemlju. Ali pošto (kao fol) nisu tražili njegov VES, nisu ga primili. Pa naravno, jer bez služenja roka nije ni mogao imati vojnu specijalnost. To je otprilike na nivou one njegove priče o tetki iz Kanade i „pozajmici“ od 200.000 eura.

  2. Šta je problem da svi Srbi žive u jednoj državi? Neka se preostali Srbi iz Hrvatske,sa Kosova,iz tzv.“rsk“,Čikaga,Novog Zelanda,Australije… nasele u Beogradu i ideja o svim Srbima u jednoj državi će biti ostvarena!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.