Vulin o dojavama o bombama: Specijalni rat protiv Srbije, iz više evropskih država

Ostavite komentar


  1. Ma kako da ne! Jasno je da iza tih dojava stoji režim koji smišljeno širi paniku.

  2. Nije mi jasno ko vam je ovaj kompjuterski stručnjak čije gluposti prenosite…

  3. Šta je s našom opremom za identifikovanje i borbu protiv napada tehnološki razvijenim sredstavima!

  4. Ogromna količina novca se odvaja od poreskih obveznika ove zemlje na kontu policije.,ali važno je da se kupe novi automobili da skoro svaki sa malo višim činom ide kući službenim kolima. Važno je da policija kažnjava ako nešto nije ispravno na kolima. Važno je ko je koga prisluskivali ali kada dodjes ovakvo nešto mi nemamo resurse. Pod hitno svi ostavke od direktora do ministra i zabrana delatnosti. Trag koji ostaje od mejla je trajan za sve ove dojave može da se kaže odakle dolaze a ja mislim iz naših državnih aparata. Ovo je još jedna igra Vucica u borbi za opstanak. Obećao je da će posle izbora staviti sankcije samo da ostane na vlasti nije očekivao da će građani podržati rusiju. Sada kao i njemu prete mučenik ali bas mučenik.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.