Vulin odbio poklon sa natpisom “Tetka iz Kanade” (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Stvarno sramota , tolko para mu tetka poslala a on se stidi da nosi majicu s njenim imenom i prezimenom? Vuline , kakav to primer o nepoštovanju svojih bližnjih daješ našoj vojsci čiji si ,kuku-lele ,ministar? Ustvari , kakav si ti primer uopšte ? Primer beskičmenog političkog parazita.?

    2. Hteli da nasamare Volina sa poklonom majice sa natpisom „tetka iz Kanade“. U svakom slučaju, on nije smeo da primi takvog ništavnog poklona, uvredio bi ženinu tetku u Kanadi, a njen poklon je iznosio 205 hiljade evra za superluksuzan stan. Ovaj put je iskuliran izraz „poklonu se u zube ne gleda“.

    1. iskreno zato za opoziciju glasaju max apsolventi sa nekih art fakulteta… ne moze ozbiljan covek koji radi manje vise ozbiljan posao, muci se, zaradjujue, koliko god da je obrazovan ili neobrazovan da glasa za opoziciju ovakva kakva je.. uostalom to ovih 5% sto dobijaju i pokazuje…

    1. Je l’ te Petre, je l bi uradila? Pa vi botovi više ne znate kud udarate? Ni svoj pol ne možete da potrefite.

    2. ПЕТАР? УРАДИЛА? Аууу…забагово програм изгледа.

    3. Zezanje bi bilo da Vulin nije to izmislio kao izgovor za očigledan finansijski prekršaj. Uz to je on i državni funkcioner koji je morao da prijavi imovinu na početku mandata i svako uvećanje te imovine za vreme trajanja mandata da opravda svojim prihodima. E tu nema zezanja. A sam Vulin se sa državnim zakonima ZEAZO kad je spomenuo neku tetku.

  1. Zasto se vulin stidi zenine tetke iz Kanade? Bila mu je dobra kad je „davala kintu za stan“.

  2. Vulin voli samo cash gospodo novinari. Takav poklon bez problema prihvata. Ljubi ga tetka.

  3. Žalosno je na šta je sve spao sajam knjiga, danas očigledno svako može da napiše i izda nešto. Svi su danas pisci.

  4. Hteli vi da priznate ili ne, ali Vulin je tako dobro odreagovao na provakaciju, da sam ja u neverici, kako ga je nonšalantno „otkačio“, pa svaka mu čast.

      1. i ja se pitam… nece vucic nikada u koaliciju sa djilasom i jeremicem, od te sramote se nikada ne bi oprao… i spao bi na 5% kao i oni….

  5. Hteli da nasamare Volina sa poklonom majice sa natpisom „tetka iz Kanade“. U svakom slučaju, on nije smeo da primi takvog ništavnog poklona, uvredio bi ženinu tetku u Kanadi, a njen poklon je iznosio 205 hiljade evra za superluksuzan stan. Ovaj put je iskuliran izraz „poklonu se u zube ne gleda“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.