Vulin: Posetioci Exita-a biće bezbedni, ali će policija kažnjavati ako pronađe dilere ili konzumente droge

Ostavite komentar


  1. Zašto neko nije priupitao ministra po kom je to zakonu konzumacija krivično delo? Prema srpskoj zakonskoj regulativi, niti konzumacija, niti kupovina narkotika nisu krivična dela, dok to jesu prodaja i posedovanje, ali i posedovanje je u vrlo sivoj zoni, jer postoji faktor „lična upotreba“. Sredite zakon, pohapsite sami sebe jer ste vodeći proizvođači narkotika, pa onda mudrujte kako će neko da se provodi.

  2. Čuj njega konzumente uhapsiti i kazniti?? To nema nigde na svetu, sem u saud.arabiji, turskoj, i sličnim zemljama. Ali u evropi… Čak i posedovanje male količine nebi smeli da kažnjavaju zbog lične upotrebe. To samo u Srbiji može. A i žandari, ja znam bar 5, 6 pandura koji se redovno rade, a da nespominjem one ožderanice koji jedva uđu u auto kada im se smena završava. Neka gosp. Vulin izbaci kukolj iz svoga žita, pa onda neka priča kako ko da se provodi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.