Vulin: Zabrana održavanja šetnje u organizaciji Evroprajda 2022 ostaje na snazi

Ostavite komentar


  1. Jedini koji unižava Srbiju i njen narod ste ti i tvoja klika i tvoj šef. Nesposoban si Vuline da pružiš zaštitu svim građanima bez razlike. Jedino što znaš je da trtljaš o srpskom svetu i prisluškuješ za račun tvog drugog mentora Putina. Nijemi čudo što si dezertirao kad smo svi mi ponosno nosili puške.

  2. A ženi nije zabranio da poseti LBTGQ izložbu , bila sa vučićkom – koje licemerje dok im muževi rade to što rade…

  3. Nisam za evroprajd ali ne mozete zabrajiti narodu da seta! Ne mozete da se oglusite na odluku suda ali ovde sve moze.

  4. Ali ova drzava je konkurisala za ovako nesto,i dobila saglasnost evrope, i sada ista ne zeli to da ispuni,…vlast sama sebi skace u usta,, pa ovo je dno svega talog. Gde im idemo gde, pa nikad vise nece srbija bgd, n sad, dobiti neku organizaciju bilo cega.dno dno dna…..evropo reaguj ostro na ovo…..

  5. Pa to nas je i unazadilo, pocev od natpisa ,cirilice pa sve ostalo, setite se tablica na ,cirilici..dno dno dna

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.