Za prodaju tri tablete buprenorfina sedam i po godina zatvora

Ostavite komentar


  1. Ubice koji su kolima ubile na pešačkom prelazu dobijaju uslovne kazne i nanogice a ovaj diler 7,5 godina!?!?!?!?!?!?

  2. Pa nije proizveo par tona marihuane ili kokaina da bi se šetao. Mora da robija, ovo je pravna država.

  3. A neko ubije devojku na pešačkom prelazu dobije nanogicu godinu dana. Bemti srpsko pravosudje.

  4. Sticajem okolnosti ja licno poznajem ovo lice iz Raske koji je osudjen na 7god.i 6mes.zatvora. Lice je pre ovog dela iz cl.246..st.3 kako ga je Sud cenio,za period od nepunih par meseci od zadnje druge presude iz istog cl.246 prodaja 3grama heroina za 60eura,ponovio isto kr.delo i po zakonu osudjen na robiju na koju se ne osudjuju pijani vozaci gde oduzmu zivot neduznom detetu od 12god.i jos nekoliko povrede tesko i naprave ih na invalide za ceo zivot. Sud ih osudi na meru obaveznog lecenja od alkohola u SZBolnici i provedu jos do 2godine u zatvoru uz sve benificije. Pa kakva je to pravda gospodo koji pisete zakon. Zivoti dece i 2godine naspram 3tablete za 4crvene koji je neki nesretnik kupio da mu bude bolje jer nece heroin vise da drogira. Sram vas bilo i te plate koju primate i mirno spavate. Misa Nis

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.